Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pivní chat

[středa, 3. červen 2009]

Počitadlo PI občas ukazuje v kolonce online docela zajímavé číslo, při psaní tohoto bloku třeba 60. A tak si myslím, že by nebylo marné, kdyby si pivaři mezi sebou mohli online povídat. A to už je jen krůček k tomu, abychom na PI zprovoznili Pivní chat. Najdete ho na této adrese nebo v horní liště odkazů úplně vpravo | Chat.

V chatu neplatí Vaše registrace na Pivním.infu! Můžete se přihlásit anonymně pod jakýmkoliv nickem, ale pokud budete chtít mít jistotu, že Váš nick nikdo nezneužije, musíte se registrovat i v systému BlueBoard. Je to jistě nepříjemné a může se stát, že Váš nick je tam už obsazen, ale nedá se nic dělat...

Troška technických informací neuškodí. Takže vězte, že pokud vstoupíte do chatu a překliknete se jinam bez odhlášení, tak zůstáváte pro ostatní online celých 45 minut. To je třeba mít na mysli, když Vám někdo dlouho neodpovídá.

Tímto Vám přeju příjemné popovídání mezi sebou a někdy snad i s mou maličkostí. Možná Pivní chat pomůže i vyřešit různé spory mezi námi pivaři. Berte to jako takové virtuální posezení ve Vaší oblíbené hospůdce.

autor: Chody | Blok 20:22 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

val

čtvrtek, 4. červen 2009
13:52

val

to siki: u diskuze musíš furt ručně refreshovat obrazovku, esli sou tam nový přípsěvky, na chatech to skáče samo, je to takový realtime :-)


napsal(a): val [Odpovědět]

siki

čtvrtek, 4. červen 2009
13:33

siki

Chat je dobrá věc, ale není to téměř to samé, co diskuze?


napsal(a): siki [Odpovědět]

Moro

čtvrtek, 4. červen 2009
12:08

Moro

Tak, a mám po vtákách - můj nick je na Blueboard obsazen :-(


napsal(a): Moro [Odpovědět]

val

čtvrtek, 4. červen 2009
11:55

val

pivní xchat, hézky :-) Teď se místo posezení v hospůdce s oroseným půllitrem budou pivaři scházet virtuálně v pohodlí domova s lahváčem z chladničky :-)


napsal(a): val [Odpovědět]

Adsense

25. duben 2024
04:26


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI