Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pozvánka na Pohádkové pivo 2008

[úterý, 25. listopad 2008]

Dnes mi od pana Strnada z pivovaru Belveder v Zelezné Rudy přišla tato informace. Dovolte mi tedy se o ní s Vámi podělit:

Vážení přátelé,

Dne 6.12.2008 proběhne na Horském hotelu v Železné Rudě velice zajímavá akce s názvem

POHÁDKOVÉ PIVO roku 2008

Bude se jednat o soutěž malých pivovarů a pivovárků ve čtyřech kategoriích:

1. Světlé pivo

2. Polotmavé mpivo

3. Tmavé pivo

4. Pivo speciální

Celá akce proběhne s motem: Lepší je mít pár kamarádů, než-li žádného a sloganem bude rým: V jedné ruce jelito a jiternice, v druhé piva máz, přijďte mezi nás.

Od 13 hodin na Horském hotelu proběhne degustace přihlášených vzorků. Degustovat by měly poroty v nichž by byli 4 odborníci s glejtem degustátora piva a dva laici. Laici proto, protože hlavně pro ně vaří naše malé pivovary kvalitní piva.

Každý pivovar může přihlásit do jednotlivých kategorií takový počet vzorků, který uzná za vhodné. Vzorky je nutno dodat v 3 PET lahvích o obsahu 1,5 l a nebo 9 lahvích 0,5 l. Za jeden vzorek zaplatí soutežící pouhých 300 Kč a nikoliv 1.800 Kč jako na

jedné nejmenované celostátní soutěži. Navíc bude za každý zaplacený vzorek soutěžící odměněn kuponem na zabijačkový oběd či večeři.

Jak již bylo naznačeno v rýmu, součástí celé degustace bude nefalšovaná šumavská zabijačka. Večer pak bude s živou hudbou, vyhlášením vítězů, opravdovým Mikulášem, čertem a jejich nadílkou.

Pro zájemce bude i dostatek noclehů za hubičkovou cenu 220 Kč + poplatky obci. Je možné objednat i snídaně za cenu 88 kč.

Druhý den se pro zájemce otevře pivovarské muzeum a strašidelná knajpa na hotelu GRADL.

Přátelé, kteří se chcete účastnit, stačí na náš mail napsat závaznou přihlášku, s uvedením názvů přihlášených piv a kategorie, ve které budou soutěžit a pochopitelně názvu pivovaru a jména sládka.

Informaci, zda-li se účastníte i osobně. Zda budete požadovat ubytování a kolik osob (jejich jména, příjmení a bydliště) a zda-li budete požadovat 7.12.2008 snídaně.

Pokud se neúčastníte a budete posílat poštou a nebo předem přivezete, tak poskytněte zasílací adresu, kam Vám pošleme fakturu za počet degustovaných piv.

Pro ty, co přijedou a přivezou piva osobně, bude ve 12 hodin v sobotu 6.12.2008 prezentace ukončena. Pokud přivezete Vaše prezentační piva, propagační materiály, tácky, etikety - vše bude vítáno a uděláme propagační výstavku.

Dotazy, nejasnosti a přihlášky bude ideální zaslat na náš mail: hotelgradl(zav)email.cz. Mohu i podat doplňující informace na telefonu 602 406 136.

Celá akce proběhne v rámci slavnostního zahájení sezony ZIMA 2008/2009, pod záštitou města, za mediální podpory rádií, tisku a snad i regionální televize. Přizveme i redaktory odborných časopisů.

Rádi bychom, aby se toto přátelské setkání s Vaší pomocí, podporou a účastí stalo do budoucna tradicí a aby ve Vašich pivovarech ocenění POHÁDKOVÉ PIVO 2008, 2009, 2010 atd. bylo nejen prestižní cenou, ale i plné vzpomínek na hezké a hlavně přátelské setkání nás, co pokračujeme v tradici poctivého českého a moravského piva.

Garantem celé akce by měl být Jihočeský pohádkový král a režisér Zdeněk Troška a jeho komoří pan Milan Poláček. Jsme přesvědčeni, že ocenění POHÁDKOVÉ PIVO 2008 udělá radost minimálně dvanácti vyhodnoceným ať už sládkům, majitelům či ostatnímu personálu pivovaru a jeho příznivcům a že tato cena se stane do budoucna tradiční a váženou cenou každodenní celoroční práce všech, kteří se podílí na tradici pravého českého pivovarnictví.

S úctou Vám všem a poděkováním za Vaši účast JUDr. Strnad František - vedoucí hotelu a pivovaru Belveder v Železné Rudě

autor: Chody | Blok 20:54 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Albert

čtvrtek, 11. prosinec 2008
13:49

Přeji dobrý den nevíte jak dopadly jednotlivé soutěžní kategorie? Děkuji.


napsal(a): Albert (A.Pilar(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI