Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Holba je nejoblíbenějším nápojem na Olomoucku

Co se píše o pivovarech a pivu


Holba je nejoblíbenějším nápojem na Olomoucku

[pátek, 29. červen 2012]

V anketě MF Dnes a idnes o nejoblíbenější nápoj na Olomoucku vyhrála Holba před minerálkami a předstihla i ostatní, v kraji oblíbená piva. Lze říci, že výsledky ankety jen potvrzují rostoucí popularitu ryzího piva z hor nejen v domácím regionu, ale v rámci celé republiky. Úspěšně se prosazuje i tam, kde jsou doma konkurenční značky a to je určitě pozitivní bilance. Holba má ve svém sortimentu nejen alkoholické, ale i nealko pivo Holba Free, která je zdravým ekvivalentem všem ochuceným nealko nápojům.

Bez nadsázky lze říci, že Holba dnes patří k symbolům Jeseníků a ochutnat ji chce každý turista. Nejvyšší obliba dlouhodobě patří Holbě Šerák, které se ročně prodá více než 200 tisíc hl. Je to vlajková loď značky a pivovar ji nabízí jako světlé výčepní a také speciál se symbolickou stupňovitostí 13,51 podle výšky Šeráku, jednoho z nejnavštěvovanějších vrcholů Jeseníků.

Do obliby piva Holba se promítá nejen jeho osobitá chuť, ale i celková charakteristika piva. Pro Holbu je typická plná chuť, vyšší hořkost, výborný říz a vysoká pitelnost, vybízející k dalšímu doušku a delšímu posezení. To je Ryzí pivo z hor, které se rodí uprostřed drsné přírody Jeseníků z poctivé práce obětavých lidí. „Co jiní investují do reklamy, my dáváme našemu pivu. Proto se může těšit přízni konzumentů, které si velmi vážíme,“ říká ředitel pivovaru a zkušený pivovarník Holba Vladimír Zíka,


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI