Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Cyklistům pivo chutná. Hrozba pokuty je neodradí

Co se píše o pivovarech a pivu


Cyklistům pivo chutná. Hrozba pokuty je neodradí

[čtvrtek, 28. červen 2012]

Cyklistům pivo chutná. Hrozba pokuty je neodradí[goto:http://jihlavsky.denik.cz/zpravy_region/cyklistum-pivo-chutna-hrozba-pokuty-je-neodradi-20120628.html]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

úterý, 3. červenec 2012
18:17

Dan

Zdá se mi, že u nás jdeme od extrému k extrému. Je jasné, že každý účastník silničního provozu musí být plně způsobilý k řízení čehokoliv a alkohol k tomu prostě nepatří. Ale přijde mi opravdu ujeté, že se začnou tvrdě pokutovat cyklisti, kteří si v lesní hospůdce dají jedno, dvě piva, zatímco nás na silnicích denně ohrožují frajeři v Audi, nebop BMW, které policie nevidí. Často ignorují úplně všechno a nic se neděje.
Z tohoto pohledu, je pokuta 26 tisíc za jízdu na kole "pod vlivem", opravdu neskutečná.

to palky:
Nealko pivo to neřeší, to je dobré třeba k jídlu, ale dát si ho, aby si člověk užil atmosféru letního posezení, to raději nic. A o tom od Budvaru ani nemluvě, bezkonkurenčně nejhorší nealko u nás!


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Sekal

úterý, 3. červenec 2012
22:07

Sekal

to Dan: Je pravda, že nalitý cyklista málokdy někoho zabije, ale je třeba brát ohled na řidiče, kterému se položí pod kola, neboť nevinného řidiče čekají měsíce, možná roky popotahování. Jen ať si cyklisté užijí.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

palky

úterý, 3. červenec 2012
13:51

Za situace, kdy existuje nealkopivo, nemohou cyklistům pokuty hrozit :) Na šumavském Březníku jsem si střihnul chlazené budvarské fríčko (chválím), oddechl si, a šlapal dál. A vo tom to je - přece se nikdo nebuede v kopcích ožírat, i když sáhne třeba po pivu alkoholickém. I když chápu, že pohled z města, jak ho redaktorka, nabízí, může být jiný.


napsal(a): palky [Odpovědět]

Adsense

12. květen 2024
17:52


posted by: Inzerce

RoCa

úterý, 3. červenec 2012
15:27

RoCa

to palky: Agente Budvaru, vzdej se.....


napsal(a): RoCa [Odpovědět]

ladin

úterý, 3. červenec 2012
16:34

to palky: Mam rad cyklistiku i pivo, ale oboji zaroven nejde. Nealkopivo je nepozivatelne (Budvar zatim bezkonkurencne nejhorsi z toho, co jsem zkusil) a alkohol si s fyzickou aktivitou ani s regeneraci (biochemici urcite vysvetli, jak se jatra v prvni rade staraji o preziti, tedy alkohol, a vse ostatni musi mnoho hodin pockat...) nerozumi. Bohuzel :-(


napsal(a): ladin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI