Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Moravská metropole má třetí Potrefenou husu

Co se píše o pivovarech a pivu


Moravská metropole má třetí Potrefenou husu

[úterý, 5. červen 2012]

Nový podnik v Brně-Líšni láká na širokou nabídku piv, kvalitní gastronomii a sportovní atmosféru.

Sportovními událostmi nabité léto je před námi. A nejen obyvatelé městské části Brno-Líšeň si ho mohou užít ve zcela novém podniku Staropramen Potrefená husa Sport Bar, který zahájil svůj provoz v moderní budově líšeňské radnice.

Sportovní zážitky si lze vychutnat s některým z 9 druhů piv či doplnit kvalitním gastronomickým zážitkem, který restaurace této známé sítě už tradičně poskytují. Od roku 1999, kdy byla otevřena první restaurace konceptu Staropramen Potrefená husa, jde již o jubilejní 30. provozovnu v České a Slovenské republice. Tato síť je tak lídrem mezi českými gastronomickými koncepty provozovanými na bázi franšízy přímo pivovary.

Celkově třicátá, v Brně třetí. Po první Huse v nákupním centru Vaňkovka a další v historickém centru Brna na Zelném trhu se další zástupce Potrefených hus otvírá v části Brno-Líšeň. Nový podnik je moderním sport barem. „Při přípravě otevření každého podniku vybíráme ze tří konceptů, které u Potrefených hus provozujeme. Volíme mezi restaurací, Beer Pointem a Sport Barem. V Líšni jsme jako nejvhodnější vybrali třetí možnost, protože se domníváme, že spojení kvalitního piva, jídla a sportovního prostředí tady najde největší využití,“ říká k právě otevřenému podniku David Petřík , manažer sítě značkových restaurací Staropramen Potrefená husa. „Nadcházející fotbalové mistrovství a olympiáda budou pro náš nový podnik nejlepším testem,“ dodává s úsměvem.

Foto

Staropramen Potrefená husa Sport Bar Brno-Líšeň nabídne prostornou zahrádku až pro 60 hostů. Díky ní restaurace během teplých dnů poskytne místo až 180 zákazníkům. Nová restaurace nabízí celkem 9 druhů piv v čele se širokým sortimentem piv značky Staropramen. Nabídku smíchovského pivovaru doplňují točená belgická piva Stella Artois a Hoegaarden White. Pro letní osvěžení lze zvolit i piva s ovocnou příchutí a sníženým obsahem alkoholu Staropramen Cool Lemon a letošní novinku Staropramen Cool Grep.

Potrefená husa Sport Bar Brno-Líšeň si připravila i speciality, které v jiné Huse nenajdete. Hosté se tak mohou těšit například na roládu z hovězího krku plněným plátky anglické slaniny a kysaného zelí s omáčkou z pečených chilli papriček se šťouchanými bramborami. Milovníky sladkého pro změnu osloví zajímavá kombinace čerstvých jahod na pepři v medovo-ořechové omáčce s tvarohovými noky a vanilkovým luskem. Kdo zatouží po něčem lehčím, obsluha mu nabídne ledový salát s kozím sýrem pečeným v krustě sezamových semínek s rukolou, medovým dresinkem a keříčkovými rajčátky.

Není náhodou, že se právě jubilejní třicátá Potrefená husa otevřela právě v moravské metropoli. Je to dáno úspěchy jejích dvou brněnských kolegyň, které potvrzují, že Brňanům vyhovuje jejich prostředí, kvalitní menu i široká nabídka piv. Velmi si jejich přízně vážíme,“ dodává závěrem David Petřík.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Pepa

úterý, 5. červen 2012
21:01

pepa

Nějak mi uniká smysl této zptávy na pivním.infu...


napsal(a): Pepa [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI