Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovarské slavnosti Zlatopramen 11

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovarské slavnosti Zlatopramen 11

[středa, 30. květen 2012]

Pivovarské slavnosti Zlatopramen 11, které se uskuteční 9. června 2012 v Ústí nad Labem, lákají na skvělý hudební program, ale především, pochopitelně, na pivo.

Dne 9. 6. 2012 od 13:00 se již tradičně v ústeckém letním kině uskuteční Pivovarské slavnosti Zlatopramen 11. Co se hudebního programu týče, asi největším tahákem, bude zcela jistě veleúspěšný písničkář Tomáš Klus, skupiny Chinaski, UDG nebo Andělem za kapelu roku ověnčení Mandrage. Hlavní scénu, na které zmíněné účinkující můžete vidět a slyšet ještě doplní skupiny O5 a Radeček a Koblížc! Na druhé scéně se nám představí zástupci ústeckého kraje, mladé rockové party Let Me Fall a Hot Pants, dále raper, písničkář a bavič v jedné osobě Vojtaano, známý z pořadu „Na stojáka!“ a účastník pěvecké TV show Hlas Česko Slovenska David Weingartner se svojí skupinou X-Left To Die.

Prodávat se již tradičně bude celá řada oblíbených pivních značek, takže si jejich fanoušci mohou dopřát například piva Zlatopramen, Březňák, Dačický, Louny, Heineken, nealkoholické Fríí, velkou prezentaci na akci bude mít nový produkt Zlatopramen Radler citron a Zlatopramen Radler pomeranč se zázvorem. Tyto produkty jsou velmi oblíbené a vyhledávané mladými lidmi, a proto pro ně budeme mít připravený zábavný a atraktivní program.

Vloni na slavnosti přišlo 7,5 tisíce návštěvníků, vypili celkem 250 sudů piva.

Na slavnostech budeme i letos od lidí vybírat prázdné kelímky. Snažíme se tak snížit dopad našich slavností na životní prostředí. Za 10 kelímků obdrží sbírající návštěvníci od hostesek los do slosování o sudy zdarma, za 0,5m kelímků dostanou zadarmo pivo a los, za 1m tričko a los.

Partnery Pivovarských slavností Zlatopramen jsou Hitrádio FM a Deník.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Aleš

čtvrtek, 7. červen 2012
20:25

Jaký je asi časový harmonogram vystoupení jednotlivých účastníků?


napsal(a): Aleš (alesrovensky(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI