Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Bernard mění logo

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Bernard mění logo

[úterý, 18. říjen 2011]

Rodinný pivovar Bernard upravil logo po dvaceti letech od chvíle, kdy značka vznikla.

Autorem původního loga je Vladislav Horecký, který jej tvořil doslova na koleně. Odvedl vynikající práci a jeho logo nás provázelo po celých dvacet let,“ říká Stanislav Bernard a pokračuje: „Logo si však zasloužilo omladit, aby lépe rezonovalo se značkou. Výborně se jeho úpravy zhostil designer Štěpán Malovec, který citlivě zvýraznil některé detaily.

Nové logo Rodinného pivovaru bude představeno při oslavě dvacátého výročí vzniku pivovaru, která se koná 22. 10. 2011. 26. října 2011 tomu totiž bude dvacet let, kdy Stanislav Bernard, Josef Vávra a Rudolf Šmejkal vydražili zkrachovalý humpolecký pivovar v malé privatizaci.

Může se zdát, že po dvaceti letech člověk v sobě těžko hledá motivaci k tomu jít dál, ale máme další sen – vytvořit značku, která má svůj příběh, je něčím výjimečná, má jasný vlastní názor. Značku kultovní“, píše spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard ve čtvrtém čísle magazínu Vlastní cestou.

Nahoře logo staré, pod ním jeho nová, upravená podoba:

Logo

Zdroj: Strategie.cz

http://strategie.e15.cz/zpravy/pivovar-bernard-meni-logo-709532


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

úterý, 18. říjen 2011
19:56

Nebýt takovéhoto článku, těžko bych si něčeho všiml. Proti změnám log "velkých" značek jako jsou G, StP, Radek, Krušky, Zlaťák aj. je tohle úplná prkotina. Ještě že nás na ni pan spolumajitel upozornil.


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI