Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Chotěboř zve na prohlídku a nabídne i limetkové pivo

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Chotěboř zve na prohlídku a nabídne i limetkové pivo

[středa, 5. říjen 2011]

Již třetí den otevřených dveří chystá Pivovar Chotěboř. Návštěvníkům se tak v sobotu 8. října znovu otevřou brány pivovaru, který zároveň rozbíhá prodej nového mírně alkoholického míchaného nápoje na bázi piva s příchutí limetky nazvaného Cooler Limetka. Ten ochutnali lidé na srpnovém Pivovarském odpoledni, kde vzbudil mimořádný ohlas.

Tradiční den otevřených dveří proběhne od sobotních 11 do 17 hodin, vstup je zdarma. Doprovodí ho stejně jako loni zabíjačkové hody, novinkou je trh regionálních produktů. Své zboží nabídne řada místních výrobců, návštěvníci si budou moci k chotěbořskému pivu vybrat třeba trvanlivé uzeniny, ale pochutnat si mohou také na medu a medových produktech, čokoládových pralinkách či si zakoupit ručně dělané zboží a další výrobky z dílny regionálních umělců.

Odpoledne doplní živá hudba, k pití budou piva z produkce Pivovaru Chotěboř, kterou letos oživí již zmíněný Cooler Limetka. Do regálů se nový nápoj dostane ve druhé polovině října, na počátku listopadu pak bude zahájen prodej karamelového Speciálu, který se již zabydlel na předvánočním trhu. Chotěbořský pivovar chystá k vánočním svátkům také novou řadu stylových svátečních etiket a obalů.

Vedení pivovaru chce na dni otevřených dveří oslavit rostoucí prodeje, které za uplynulé tři čtvrtletí dosáhly stejné výše jako za celý loňský rok. „Zájem o naše pivo nás těší i zavazuje. I proto jsme přistoupili k rozšíření pivovaru. Momentálně se dokončují přípravné práce na rozšíření kapacity pivovaru, které bude probíhat během zimního období,“ uvedl ředitel Pivovaru Chotěboř Richard Moravec.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Chotěboř


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI