Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

VV: Zachránili jsme pivovar

Co se píše o pivovarech a pivu


VV: Zachránili jsme pivovar

[úterý, 13. září 2011]

Věci veřejné ve Vyškově zabránily pronájmu místního pivovaru firmě, která chtěla s místní pivovarskou tradicí skončit. Bývalí funkcionáři pivovaru dnes také čelí trestnímu stíhání.

Na jaře loňského roku se na nás obrátili zaměstnanci pivovaru s žádostí o pomoc při záchraně pivovaru. Jeho činnost měla být ukončena. Začali jsme o situaci v pivovaru zajímat," řekl Jiří Krutílek, předseda vyškovského klubu Věcí veřejných.

Na základě informací o hospodaření pivovaru podaly Věci veřejné několik trestních oznámení na neznámého pachatele. Dále podpořily petici za záchranu pivovaru, na kterou se podařilo nasbírat pět tisíc podpisů.

Na naše vyškovské Věci veřejné jsem velmi pyšný. To je přesná ukázka poctivé práce na regionální úrovni, která je korunovaná pozitivním výsledkem," řekl Radek John, předseda strany Věci veřejné.

Připojuji se k panu předsedovi. Vyškovská kauza je ukázkou toho, že korupce je v naší zemi bohužel přítomna snad na každém kroku. Z místních Věcí veřejných by si měli vzít příklad politici napříč republikou. Neústupnost, vytrvalost a odvaha - jedině ty mohou vést k úspěchu v boji s korupcí," dodal Tomáš Jarolím, místopředseda VV pro boj s korupcí.

Zdroj: Parlamentní listy.cz | VV

http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/obce-volicum/208037.aspx


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

čtvrtek, 15. září 2011
23:34

Chacha! Vyškovský pivovar rozhodně nezachránily jenom VV, které se tím teď mediálně populisticky chlubí! To možná místní pobočka v čele s panem Krutílkem, a pokud je to pravda, pak zaslouží díky a pochvalu, ale především: slečna Dostálová a celé jí iniciované petiční hnutí, podpořené rozumnými lidmi ze široka daleka, Arcibiskupství olomoucké, radní města Vyškova a snad i krajský úřad. A pochopitelně v první řadě zaměstnanci pivovaru a tisíce jeho nejmenovaných příznivců! Tak nechť si populistická loutka Džony nejdřív udělá pořádek ve své straně (a především ve vlastní hlavě) a ve vztazích s V. Napoleonem IV. Bártou, než zase začne blinkat do médií takové žvásty.


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI