Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen Cool Lemon je hitem léta.

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen Cool Lemon je hitem léta.

[čtvrtek, 14. červenec 2011]

Pivním hitem léta se letos stává Staropramen Cool Lemon, osvěžující pivo s příchutí citronu a s nízkým obsahem alkoholu a zároveň nováček v portfoliu značky Staropramen. Obrovský zájem o něj vedl doslova až k prázdným pultům. Aby bylo možné uhasit žízeň všech příznivců, Staropramen zvyšil jeho produkci. Vychutnat si jej navíc mohli i návštěvníci největšího českého festivalu Rock for People a připraven bude také pro další z letošních velkých festivalů – Colours of Ostrava.

"Zájem o Staropramen Cool Lemon jsme podle prvních reakcí spotřebitelů očekávali. V konečné fázi je ale ještě mnohem větší, než jsme si dokázali představit. Ukázalo se, že toto pivo s citrónovou příchutí a nízkým obsahem alkoholu je přesně to, co lidé v teplých dnech vyhledávají, aby uhasili svou žízeň," říká Eva Zlámalová, manažerka značky Staropramen. "Díky zvýšenému zájmu spotřebitelů o toto pivo navyšujeme jeho výrobu. Děláme tak všechno pro to, aby byl Staropramen Cool Lemon zákazníkům k dispozici na všech místech, kde jsou zvyklí nakupovat nebo trávit letní dny a bavit se," doplňuje.

Staropramen Cool Lemon lze koupit ve většině maloobchodních sítí a vybraných velkých obchodních řetězcích. Stále také stoupá počet hospod, restaurací a zahrádek, kde si tuto letní novinku mohou spotřebitelé dopřát. K dnešnímu dni má již Staropramen Cool Lemon ve své nabídce zhruba polovina hospod, kde jsou v nabídce piva Staropramen.

Staropramen Cool Lemon, nejnovější značka z portfolia společnosti Pivovary Staropramen, je ideální nápoj pro letní sezónu. Atraktivním způsobem v sobě kombinuje chuť světlého piva a svěžího citrónu. Navíc má snížený obsah alkoholu, obsahuje ho pouhá 2 %, což z něj dělá favorita pro osvěžení v teplých letních dnech.

Na Colours of Ostrava uhasí žízeň Cool Lemon hlídky (14.-17.7.)

Osvěžení v podobě Staropramen Cool Lemonu nebude návštěvníkům chybět ani na world music festivalu Colours of Ostrava. Kromě možnosti zakoupit si jej na klasických prodejních místech festivalu budou pro návštěvníky připraveny i hasičské Cool Lemon hlídky. Ty se postarají o to, aby žádný z kolemjdoucích návštěvníků festivalu netrpěl žízní.

Staropramen Cool Lemon hvězdou Rock for People (2.-5.7.)

Vedle druhé hlavní scény hudebního festivalu Rock for People nesoucí jméno Staropramen Cool Lemon Stage vznikla zvláštní zóna vyhrazená tomuto novému pivu s osvěžující chutí citrónu. A také na festivalu se potvrdilo, že s touto novinkou se Staropramen trefil do černého. Návštěvníci festivalu jsou přesně ti spotřebitelé, pro které je toto pivo určeno a tomu odpovídal obrovský zájem o něj. Ve Staropramen Cool Lemon beach baru si pak návštěvníci mohli dopřát pivní koktejly smíchané z piva Staropramen Cool Lemonu a likérů Božkov připravené podle receptur špičkových barmanů.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen | AC&C Public Relations


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Zdeněk R.

čtvrtek, 1. září 2011
16:59

Když sedím pořád za volantem, lepší je vychlazený Lemon cool, než přeslazená cola a podobné tlamolepy.


napsal(a): Zdeněk R. [Odpovědět]

Dan

pátek, 2. září 2011
00:34

Dan

to Zdeněk R.:
Za volantem? Není Cool Lemon náhodou alkoholickým nápojem? :-?


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

12. květen 2024
21:30


posted by: Inzerce

vrána

pátek, 2. září 2011
02:58

vrána

to Dan: A já si pořád říkal, že ten autobusák dneska jel, jak když nás ukrad! ::lol ::lol


ICQ: 153647890

napsal(a): vrána [Odpovědět]

Petr F.

středa, 20. červenec 2011
19:52

To je jako v Německu Radler. Mix 10° piva a citro limonády. Jediný druh piva co jsem nedopil.


napsal(a): Petr F. [Odpovědět]

Trhac

středa, 20. červenec 2011
19:00

Trhac

Nechápu hned první větu:-D Jak může být tahle věc "Pivním hitem" ...


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

karl2

středa, 20. červenec 2011
17:44

zvědavost zvítězila: neskutečně hnusná přesycená chemická limonáda.


napsal(a): karl2 [Odpovědět]

Dan

pátek, 15. červenec 2011
00:16

Dan

Když Staropramen přišel s tímhle nápadem jak kmenové pivní várky ještě více ředit a v podstatě prodávat vodu, tak jsem nevěřil že s tím bude mít úspěch a jak jak se zdá, najde se dost bláznů co si koupí vodu s esencí a ještě si myslí že jsou "in"...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

DanD

čtvrtek, 14. červenec 2011
23:23

DanD

Výrobci různých radlerů, které se bez zájmu povalovaly roky v regálech Kaufů a Tesec se musí tlouct do hlavy, že nenainvestovali pár set tisíc do reklamy. Už by to měli zpátky...a takhle jim to vyfoukl Starouš.


napsal(a): DanD [Odpovědět]

Masakr

čtvrtek, 14. červenec 2011
20:44

Chudáci návštěvníci:-(


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI