Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Počasí pivním slavnostem Konráda nakonec přálo

Co se píše o pivovarech a pivu


Počasí pivním slavnostem Konráda nakonec přálo

[pondělí, 27. červen 2011]

Další úspěšný ročník mají za sebou tradiční pivní slavnosti ve vratislavickém pivovaru Konrád. Ten se uskutečnil v sobotu 25. června přímo v areálu pivovaru.

Předpověď počasí sice nebyla úplně příznivá, ještě dopoledne naposledy sprchlo, pak už ale příznivce zlatavého moku a dobré muziky přivítalo v připraveném areálu sluníčko a teplé počasí. „Do poslední chvíle jsme měli obavu, jak to bude s počasím. No a vidíte, nakonec tu svítí dokonce slunce," divil se jeden z návštěvníků.

Pestrý program odstartoval už jednu hodinu po obědě, první na pódiu se představila country skupina Sešlost. Její vystoupení bylo rozděleno na tři části, o přestávkách probíhaly tradiční soutěže o největší pivní pupek a hod sudem do dálky. Soutěžící v obou disciplínách předvedli obdivuhodné výkony a to jak pánové, tak i jejich drahé polovičky! Nenudili se ani ti nejmenší, pro něž byl připraven v areálu skákací hrad a další pouťové atrakce.

Pivovar přichystal speciálně pro tuto příležitost kromě všech klasických druhů piv také speciální 16°Svatopavelské pivo, které se těšilo velké oblibě. „Dobré pivo, kvalitní muzika, co víc si přát. Líbí se nám tady," dodal Petr Šari, který na slavnosti přijel z Jablonce.

Rockový nářez poté odstartovala revivalová skupina Kabátů Semeno, která vybičovala první odvážlivce před podiem k tanečním kreacím. Hřeb večera přišel po sedmé hodině, kdy na podiu vystoupil Kamil Střihavka se svou skupinou Leaders. Před pivovarem se tak rozléhaly jeho nové šlágry, jeden z nejlepších domácích zpěváků neopomněl ale ani na staré osvědčené pecky jako např. Když se snáší déšť, Země vzdálená či Kovboj z Teplic. Po skončení jeho vystoupení se skupina ochotně podepisovala a fotila s fanoušky a příznivci. Mezitím už na scéně bavila publikum pražská revivalová skupina Strahov, která uzavírala přichystaný program až po půlnoci.

Zdroj: Naše Jablonecko | Autor: Jan Bendl

http://www.nasejablonecko.cz/jablonecko-aktualne/pocasi-pivnim-slavnostem-konrada-nakonec-pralo/?aktualitaId=8232


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI