Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Postřižinský den otevřených dveří pro celou rodinu

Co se píše o pivovarech a pivu


Postřižinský den otevřených dveří pro celou rodinu

[úterý, 14. červen 2011]

Pokud si představujete, že pivovarský den je určen pouze pro příznivce zlatavého moku, přijeďte se o opaku přesvědčit 18. června do Pivovaru Nymburk. Dobře vychlazené Postřižinské pivo, včetně nejnovějšího čtrnáctistupňového Svátečního speciálu samozřejmě chybět nebude, těšit se ale můžete také na pestrý program pro celou rodinu.

Prohlédnout si můžete zázemí pivovaru a samotnou výrobu, kromě toho se můžete například svézt parním vlakem. K vidění budou rovněž historická osobní auta. Připraveno je vystoupení Václava Neckáře, Jiřího Schmitzera a kapel Tři sestry Banditos či Divokej Bill. Moderátorkou bude Heidi Janků, která zdejším dnem otevřených dveří provází již tradičně.

Program začíná ve dvoře Pivovaru Nymburk v sobotu 18. června v 9 hodin. Cesta parním vlakem, který vás do Nymburka dopraví z Lysé nad Labem, bude zdarma. Jízdní řád tohoto vlaku s barovým vagónem naleznete na stránkách Pivovaru Nymburk. V prostorách pivovaru jsou kromě hudebních vystoupení připraveny také další aktivity jak pro dospělé, tak pro děti.

Soutěžit se bude například o zájezd k moři s cestovní kanceláří EXIM Tours. Chybět nebude ani řada stánků s občerstvením a sladkostmi. Své brány pivovar znovu uzavře až přibližně v 19.30, kdy také odjede poslední parní vlak. Vstupné se na tomto dni otevřených dveří neplatí, jedinou podmínku vstupu je dobrá nálada.

Zdroj: Tisková zpráva Postřižinského pivovaru Nymburk | Beaufort


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Trhac

středa, 15. červen 2011
15:00

Trhac

Opět kvůli tomu odložím Rohozec na neurčito :D , holt domovskej pivovar je domovskej pivovar:-) A ten kvasničák minulej rok, to byla mňamka...


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Malakin

středa, 15. červen 2011
18:09

Malakin

to Trhac: s tím odkládáním jsem na tom podobně, ale když nebude plná krosna, zkusím zvládnout obojí. :-)


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

píra

středa, 15. červen 2011
21:16

píra

to Trhac: A je v Rohozci o co stát? V neděli jsem v Jizerkách po delší době ochutnal Skaláka a ten izoextrakt je fakt znát. Ta svíravá chuť mě zbavila nálady na další pivo. Naštěstí jsme v Držkově narazili na Krakonoše...A to mam ten kraj tak rád...


napsal(a): píra [Odpovědět]

Adsense

16. duben 2024
13:00


posted by: Inzerce

BcH

středa, 15. červen 2011
13:24

BCH

Taky budu přítomen, protože je to super akce. Pro ostatní (kteří snad nejsou rozhodnuti kam vyrazit tuto sobotu) mohu vřele doporučit.


napsal(a): BcH [Odpovědět]

Rovermania

středa, 15. červen 2011
08:04

Rovermania

Budu přítomen a již se těším, pro Postřižinské pivo mám slabost...


napsal(a): Rovermania [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI