Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostravar podpoří unikátní Festival v ulicích

Co se píše o pivovarech a pivu


Ostravar podpoří unikátní Festival v ulicích

[středa, 1. červen 2011]

Pivovar Ostravar se stal hlavním partnerem zcela nového kulturního projektu s názvem „Festival v ulicích“, který v červenci v době konání world music festivalu Colours of Ostrava oživí Masarykovo náměstí a přilehlé prostory centra Ostravy. Vstup na něj bude zdarma. Po dubnovém oznámení partnerství s festivalem Colours of Ostrava jde o další významné partnerství pivovaru v oblasti kultury.

Ostravar již více než sto let fandí zajímavým projektům a různou formou přispívá ke kulturnímu dění v Moravskoslezském regionu. Bude to však zřejmě poprvé, kdy se v centru Ostravy uskuteční tolik zajímavých akcí najednou. Podporou uspořádání Festivalu v ulicích chceme umožnit skutečně všem místním partám užít si po několik dnů pestrou a kvalitní zábavu,“ popisuje důvody partnerství Martina Bučková, manažerka značky Ostravar.

Festival v ulicích proběhne od 15. do 17. července. Místem konání bude Masarykovo náměstí a přilehlé prostory a ulice v centru Ostravy, kde vystoupí celá řada zajímavých hostů - hudebníci, divadelníci, akrobati, výtvarníci a řada pouličních umělců z domova i ze zahraničí. „Cílem je vnést do města život a kvalitní zábavou zatraktivnit centrum tak, aby na každém kroku čekalo na procházející nějaké překvapení. Od pátku do neděle nabídneme netradiční zábavu především pro všechny obyvatele Ostravy a severní Moravy. Dále očekáváme v ulicích centra Ostravy také účastníky a návštěvníky ME v atletice do 23 let a návštěvníky Colours of Ostrava, kteří ke svojí vstupence získají další bonus navíc,“ říká Zlata Holušová, zakladatelka Festivalu v ulicích.

Pivovar bude při Festivalu v ulicích pečovat o dobrou náladu návštěvníků na samostané scéně Ostravar stage, kde se mimo jiné objeví známí komici z pořadu Na stojáka, jejichž program doplní vystoupení řady kapel. Pivní menu se pak bude skládat jak z nabídky piv z portfolia pivovaru, tak z možnosti navštívit a prohlídnout si samotný pivovar nacházející se blízko centra města, kde bude připraven doprovodný program.

Vedle podpory Festivalu v ulicích chystá Ostravar take novinky týkající se festivalu Colours of Ostrava. Od příštího týdne bude pivovar pravidelně přinášet nové informace o aktivitách, které ke Colours chystá. „Do startu obou festivalů zbývá 45 dní. Už se nemůžeme dočkat, až začnou. Pro všechny, kdo se jich zúčastní, půjde jistě o nezapomenutelný zážitek,“ uvedla závěrem Martina Bučková.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

ladin

středa, 1. červen 2011
18:45

Nevidite nekdo do zakulisi techto sponzorskych akci? Jak se to muze financne pivovarum vyplacet? Jde jen o ego manazeru a finance jdou pri pretazeni sponzorstvi zcela stranou? Nebo by mel byt pivovar na takove akci zhruba na nule, plus nevycislitelny reklamni prinos do budoucna? Nebo je mozne dokonce neco vydelat i po odecteni sponzorstvi Colors, ceny piva, platu hostesek,...?


napsal(a): ladin [Odpovědět]

honza1205

čtvrtek, 2. červen 2011
00:13

honza1205

to ladin: Manageři dostanou podíl z faktury a před vedenim to zdůvodňujou jako dlouhodobý zavádění značky to povědomí lidí.Vedení je spokojený,ale ví že jim asi lžou,manažeři ví ,že jim vedení úplně nevěří,ale všichni před bigbossem vykazujou nějakou činnost a zapracujou to do obsáhlý 20 stránkový zprávy.Stačí to takhle.Jo a taky to zvedne obrat,když tam nemaj konkurenci.V novinách vypadá dobře :návštěvníci festivalu vypili tolik a tolik,což je ad.bigboss.Stačí takhle?


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
08:13


posted by: Inzerce

DanD

čtvrtek, 2. červen 2011
08:04

DanD

to ladin:
V areálu festivalu se bude čepovat výhradně Ostravar a další koncernová piva, návštěvníci tak nebudou mít možnost volby. A bude jich tam zase nejméně 10.000 a bude horko. Výrobní náklady na jedno pivo jsou 2.60,- čepovat se bude určitě za 30,-. To by v tom byl čert, aby se ta dotace nevrátila.


napsal(a): DanD [Odpovědět]

ladin

čtvrtek, 2. červen 2011
09:47

to DanD: Kdyz vezmu novinarske odhady vytoce, prijatelnou cenu piva (je tam i Kofola a je to v Ostrave), tak dostanu trzby kolem 3 mega. Pivo, brigadnici, energie neco stoji, kdyz mi zbyde pulka, bude to uspech. Oficialni sponzorstvi, provize, dane a nakonec budu rad, kdyz budu na nule. Tolik aspon muj odhad.

A reklamni prinos, to bych nechtel zduvodnovat. Vytoci se tam cca tisicina rocniho ostravskeho objemu, navic pulka reklamou nezasazitelnych lidi (v jejich bydlisti Ostravar a Staropramen neni) a konkurenci mimo brany festivalu to neovlivni nijak.


napsal(a): ladin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI