Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Léto s Rychtářem pokračuje devátým ročníkem

Co se píše o pivovarech a pivu


Léto s Rychtářem pokračuje devátým ročníkem

[pondělí, 30. květen 2011]

Do příjemného prostředí amfiteátru pivovaru Rychtář v Hlinsku se již podeváté vrátí koncerty oblíbených hudebních skupin. Dojde na premiérová vystoupení kapel jako Chinaski nebo Polemic, ale také zde zahrají zdomácnělé formace Divokej Bill, Kryštof, Harlej nebo Tři Sestry.

Léto s Rychtářem 2011 nabídne tři jedinečné koncertní akce, tradiční festival a také program Dne otevřených dveří pivovaru Rychtář. Mezi interprety se opět objevuje to nejlepší, co česká hudební scéna nabízí. Ideální koncertní prostředí, kvalitní technické zázemí,výborná až unikátní atmosféra vytvořená návštěvníky a také oblíbené pivo Rychtář přímo od zdroje sem totiž láká i ty nejnáročnější interprety.

Program zahájí o prvním červnovém víkendu, konkrétně 3. června, unikátní spojení skupiny Divokej Bill a anglických hvězd Levellers. Ti spolu vyrazili na speciální turné u příležitosti vydání nových alb, které čítá pouze tři koncerty v Česku. Jako speciální host křtu desek se představí slovenští skáčkaři Polemic.

V tradičním termínu se odehraje oblíbený Rychtář Fest. Jednodenní akce s mnohaletou historií si stále získává větší popularitu a pomalu se stává nedílnou součástí festivalové mapy. Letos nabídne navíc hvězdné obsazení ve složení Chinaski, Sto Zvířat, UDG, Vypsaná Fixa, Rybičky 48 a Discoballs.

V sobotu 16. července se do Hlinska vrátí po dvouleté pauze nejsilnější česká rocková trojice. Svá nová tu představí Harlej a Škwor. A v této sestavě samozřejmě nesmí chybět ani třetí tradiční souputník Alkehol.

Poslední koncert bude patřit doslova zdomácnělému interpretovi. Tisíce fanoušků skupiny Tři Sestry, kteří pravidelně chodí na jejich hlinecký open air koncert, nebudou ani letos ošizeni. Partička kolem Lou Fanánka Hagena přiveze v pátek 12. srpna kromě speciální scény s hospodou na podiu, videoprojekce, tradiční hosty a další vychytávky jako unikátní Fanánkův kostým "pan pivo".

Celé Léto s Rychtářem pak završí oblíbená akce s dvouletou periodikou. Na rok 2011 vychází oslava 98 let od založení pivovaru Rychtář. U této příležitosti se v sobotu 27. srpna otevřou veřejnosti brány hlineckého pivovaru a bude uvařeno speciální narozeninové pivo. V amfiteátru se pak odehraje koncertní část programu, ve které se objeví taková jména jako Kryštof, Fast Food Orchestra nebo Petr Kolář.

Více informací o koncertech Léta s Rychtářem 2011 naleznete na stránkách http://www.letosrychtarem.cz/ nebo na facebooku pod názvem "Léto s Rychtářem (official)".

Zdroj: Chrudimka.cz | Autor: Matěj Zelinka


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI