Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Rožnov pod Radhoštěm: V pivovaru budou Májové farmářské trhy

Co se píše o pivovarech a pivu


Rožnov pod Radhoštěm: V pivovaru budou Májové farmářské trhy

[čtvrtek, 19. květen 2011]

Počtvrté ožije nadcházející sobotu areál pivovaru v Rožnově pod Radhoštěm farmářskými trhy. Tentokrát mají podtitul Májové.

Příchozí budou mít opět možnost nakoupit kvalitní potraviny, rožnovské pivo a další dobroty převážně od valašských producentů. „Ke koupi bude čerstvá zelenina, ředkvičky, saláty, kapusta, zelí i kedlubny od několika dodavatelů, domácí vejce a chlazená drůbež, pštrosí maso a klobásky, koláčky s kysaným zelím, uzené klobásky a domácí uzenin, ovčí sýry, pařené, uzené sýry a koření,“ vyjmenoval část bohaté nabídky Tomáš Kupčík z Rožnovského pivovaru.

Nebudou chybět ani trdelníky a frgály, štramberské uši, povidla, džemy i marmelády. Prodejci nabídnou také stromky, okrasné křoviny a květiny.

Na své si jistě přijdou i milovníci zlatavého moku. „V prodeji budou kvasnicová piva Rožnovského pivovaru, a to světlé pivo Radhošť, polotmavý Rothschild, černý Čert a nefalšované medové pivo dvakrát prokvašené,“ lákal Kupčík s tím, že nabídku doplní také soli do koupele a pivní kosmetika, která má tradici už v receptech našich babiček. Zpestřením bude nabídka bylinek léčivek. K dobré náladě nakupujících přispěje dechová hudba Rožnovanka.

Farmářské trhy pořádá Rožnovský pivovar a pivní lázně za podpory radnice. Začínají v sobotu v devět hodin ráno. (mib)

Zdroj: Valašský deník.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI