Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Janáček si začne více hledět regionu, prozradil jeho šéf

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Janáček si začne více hledět regionu, prozradil jeho šéf

[pátek, 13. květen 2011]

Celý život prožil v pivovarech, začínal v plzeňském Prazdroji, sedm let pracoval v pivovaru v Rusku a teď ho můžete každý den vidět v malém Pivovaru Janáček v Uherském Brodě. Řeč je o jeho řediteli Lukanči Trifončovskim.

Foto

MF DNES v pátek začíná novou sérii portrétů, ve kterých představí manažery známých firem. Manažeři budou odpovídat na otázky, které se dotknou hospodaření a budoucnosti "jejich" firem, ale zároveň dají nahlédnout do svého života a prozradí, kudy vedla jejich cesta, než se dostali na svůj pracovní vrchol.

První odpovídal Lukančo Trifončovski. Řeč přišla i na téma, jestli je správné, že pivovar ještě před jeho příchodem stáhl místo svého působiště z pivních etiket.

"Pracujeme na tom, že název Janáček by se dal trochu do pozadí a spíš vypíchneme město Uherský Brod," prozradil výrobní ředitel a vůbec poprvé rovněž sdělil, že pivovar si chce více "hledět" spolupráce s lidmi a institucemi v regionu.

"Chceme spolupracovat s radnicemi v Uherském Brodě a okolí, rádi bychom podpořili některé akce, folklorní, dětské, turistické. Chceme být více vidět ze stránky nepivovarnické, aby bylo cítit, že jsme hrdi na místo a region, kde působíme," uvedl Trifončovski.

Čtěte v pátek v MF DNES: Rozhovor s Lukančem Trifončovskim najdete v příloze pro Zlínský kraj.

Zdroj: Zlín iDnes.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Petr Mládek

pátek, 20. květen 2011
10:50

Radeji mi poraďte, kde bych si na internetu prečet celej rozhovor s LT.
Bohužel MF Dnes s prilohou pro zlinský kraj jsem nesehnal.


napsal(a): Petr Mládek (pmlad(a)com.cz) [Odpovědět]

emu

sobota, 14. květen 2011
19:44

emu

to JardaK: Na druhou stranu, třeba ten Janáček je občas k dostání v hospodách KBG i Čechách, aspoň tedy tady v Praze. Pivovarské prodejny s více druhy piva by se ale hodily, to máš recht.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
02:57


posted by: Inzerce

Chody

sobota, 14. květen 2011
23:13

Chody

to emu: Tak my na Plzeňsku máme smůlu: "Sortimentní změna se týká i brandu Janáček. Tento brand nebude možné již nadále z DC Praha objednávat – vyjma projektu „Cesty pivních znalců" :(


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

JardaK

pátek, 13. květen 2011
16:40

JardaK

No to mě mrzí, že si začnou víc hledět regionu. Těšil jsem se, že díky K-Brewery se zlepší dostupnost piv ze vzdálenějších pivovarů a že např. budou pivovarské prodejny u jednotlivých pivovarů, kde bude k dostání nejen místní produkce, ale i sortiment těch ostatních. Protože do Černé Hory, Jihlavy, Hlinska a Uherského Brodu se dostanu jen vyjímečně. Ale nejen že nic není, ale tam, kam se dostanu, má prodejnu jen Protivín :(


napsal(a): JardaK [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI