Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Tragické zážitky ze SP. Můžete konzumovat neomezeně, ale nesmíte se opít!

Co se píše o pivovarech a pivu


Tragické zážitky ze SP. Můžete konzumovat neomezeně, ale nesmíte se opít!

[úterý, 12. duben 2011]

Prakticky není dne, kdy byste si na některém ze slevových serverů nemohli koupit poukaz do hospody jménem (protože mám s panem majitelem úmluvu, že o ní nebude na PI ani písmenko, nazvěme ji třeba SP - pozn. PI) SP na Havlíčkově náměstí na Praze 3. Většinou se vždy najde někdo, koho značná výše slevy zaujme. SP se tradičně podbízí za několik stokorun a poskytuje za to buď neomezenou konzumaci nebo třeba konzumaci za tisíc korun, což už je poměrně dost. Nabídka přitom platí na vše v jídelním lístku. Taková sleva je u takové hospody skutečně zvláštní. Standardní ceny se nezdají být příliš vysoké, takže na nich majitel těžko může mít velkou marži. Rozhodně ne tak velkou, aby bez nějakého toho šizení mohl poskytovat 60-70% slevu (část zaplacené částky si navíc bere ten který slevový server jako provizi).

Logicky to znamená, že se někde musí šetřit nebo šidit. Obzvlášť když je SP tak častým obyvatelem prostoru na slevových serverech. To znamená, že nepořádá jen nárazové reklamní akce na přilákání dalších zákazníků, ale účelově hospodu plní lidmi bažícími po slevách. A ti pak zase plní internetové diskuze plni hněvu, protože zážitek ze SP měli otřesný. Mluví se o do naprosté tenkosti vyklepaných řízcích, kde není nic než strouhanka nebo o tom, že když si vyjdete ven zakouřit, nejenže vám končí platnost poukazu, ale navíc vás ještě seřve agresivní majitel. Standardem je prý velmi problematická rezervace, která se obvykle zdaří až na několikerý pokus.

Pro dokreslení použijme komentář uživatelky Karolíny z portálu Hyperslevy:

"Na všech možných slevových portálech jsem už využila spoustu slev, ale tohle je první negativní komentář, který píšu. Naprosto souhlasím s názory ostatních zákazníků, kteří s tímto podnikem nebyli spokojeni. My jsme s partou využili akci za 79 Kč vypij piva kolik chceš. Obsluha byla hrozná, přímo dle slov číšníka z toho nemají žádná dýška, že šéf těch akcí udělal moc, takže proto se nepřetrhne, aby nám přinesl v nějakém rozumném čase objednané brambůrky atd. Vrcholem ale bylo, když se v restauraci objevil majitel - arogance sama, vyhrožoval, že už nám nenalije, že na nás zavolá policii, protože jsme podnapilí (každý jsme v tu dobu měli max 3 piva), nechtěl lidi pouštět na cigaretu ven, i když v podmínkách bylo, že si můžou zákazníci jít zakouřit ven. Při odchodu šel za námi ven a řval na nás i venku - kamarádi si chtěli zakouřit a on na nás řval, že to je jeho pozemek a že už jsme odešli, tak ať táhneme jinam, nebo zavolá policii. Podotýkám ještě, že jsme tam byli v 6 lidech, parta studentů vysokoškoláků a rozhodně jsme se chovali slušně (narozdíl od majitele a obsluhy) .. sem už opravdu NIKDY, i kdyby to dávali zadarmo..."

Celou záležitost v magazínu Sedmička zřejmě nechtěně potvrdil také samotný majitel SP, Günter Kensy. "Už jsem se poučil. Nikdy bych už třeba nedával akci Vypij, kolik můžeš. Kvůli tomu k nám několikrát musela přijet i policie," řekl Kensy Sedmičce. "Podle vyhlášky nesmím nalévat podnapilým." Tím Kensy v podstatě prozradil strategii SP. Naláká lidi, kteří se chtějí pořádně napít (na tom jednou za čas přeci není nic špatného) na to, že u něj výrazně ušetří. Jenže poté, co si nebožáci dají několik piv, dostane se jim oznámení, že jsou podnapilí a dále už jim nalito nebude. V této chvíli se mohou buď přejíst nedobrými jídly z jídelního lístku nebo hospodu opustit s nevyčerpaným voucherem. Profituje Kensy a SP. Když budete mít zrovna smůlu, přijede si pro vás rovnou policie.

A že už se Kensy poučil a nebude pořádat akce typu Vypij, kolik můžeš? To ani omylem. Na slevových serverech se tyto jeho akce objevují stále. Máte-li po dobré reklamě zájem, vyžít ji můžete třeba zde nebo tady. (odkazy v původním článku - pozn. PI)

Update: Akci SP opět nabízí jeden z největších slevových portálů Hyperslevy. O blaho zákazníků mu zřejmě nejde.

Celý článek včetně další diskuse naleznete zde...

Zdroj: Slevuj Webnode.cz | Změněn název hospody


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Michal V.

středa, 24. srpen 2011
21:34

Dnes jsem šel kolem a sympatický číšník mě lákal na konzumační poukaz na 10 piv zdarma.


napsal(a): Michal V. (miguel32(a)volny.cz) [Odpovědět]

wondra

středa, 24. srpen 2011
19:29

zkurvenej Svět pivo!!!


napsal(a): wondra (wondra(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
19:47


posted by: Inzerce

wondra

středa, 24. srpen 2011
19:30

zkurvenej Svět piva!!!to wondra:


napsal(a): wondra (wondra(a)seznam.cz) [Odpovědět]

viera

středa, 13. duben 2011
00:05

Do této restaurace vůbec nechoďte a to ani za cenu slevového kuponu! Ani jsme nevyčerpali jeho hodnotu-nebylo za co. Bylo nás 6, narozeninová oslava, měli jsme kupon za 1120 Kč na konzumaci za 4000. Piv točených cca 20 druhů nijak výjimečných (klasiku jako gambrinus, pilsner, kozel nebo stella-tak to nemají vůbec), některé byli zkažené, avízované ovocné pivo (višňové atd.) či jakékoli lahvové vůbec neměli, neměli ani nealko jako sprite či fantu. Zlatým hřebem bylo jídlo:to co majitel nazývá v jídelním lístku kotleta (gramáž vůbec neuvádí i když je to povinný údaj) za 150 Kč, je ultratenký totálně tlustý prorostlý plátek krkovice, který plave v tuku, má sotva 50 g a libového masa je v něm půlka. Kuřecí se sladkopálivou omáčkou (také bez gramáže a za 150 Kč) je kousek kuřecích prsou (cca 60 g)politých omáčkou z lahve z obchodu. Když jsme se dožadovali kotlety, obsluha nám, sdělila, že podávají takové maso, jaké mají naložené, a nakládají pouze krkovici, kotlety nedělají. Jídlo jsme vrátili bez problémů-bodejť by ne, naše konzumace byla i bez něho celkově pouze za cca 2500, tak jim to bylo jedno, jestli ho započítají nebo ne.Tatarák neměli-nakonec jsme byli i rádi-bůhví z jakého masa by byl vytvořen, nedivila bych se, kdyby byl z kližky. Nakonec jsme dali každý aspoň nějakého panáka, aby se nám to s tím slevovým kuponem aspoň trochu vyplatilo.Pana majitele jsem už ohlásila na příslušných institucích- se může tešit brzy na návštěvu ČOI, hygieny a oznámím to i asociaci, která sdružuje slevové portály.Myslím, že už okradl tímto způsobem dost lidí.


napsal(a): viera (viera.zimova(a)seznam.cz) [Odpovědět]

honza1205

středa, 13. duben 2011
03:59

honza1205

to viera: klasiku jako gambrinus, pilsner, kozel nebo stella-no že nemaj tuhle jak ty řikáš klasiku jim jediný slouží ke cti.My tady těmhle jakobypivům,řikáme chcanky.


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

Henri

středa, 13. duben 2011
08:15

Henri

to viera: Jediným kladem tohoto obskurního podniku je to, že nemají tu takzvanou klasiku, o kterou opravdu většina čtenářů PI nestojí. Bohužel je to znehodnoceno vším ostatním co je zde popsáno. Já osobně se pouze divím minipivovarům, že jim něco dodávají. Lidé, kteří se tam s jejich pivem setkají poprvé se mu v mnoha případech jistě budou již do smrti vyhýbat a ta trocha tam prodaná jistě nemůže vyvážit škody na dobrém jméně.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

swooper

úterý, 12. duben 2011
20:18

swooper

že j áse tomu ani nedivim. Kdo nevěří ať tam běží :D , asi se spikla další spiklenecká skupina spiklenců, proti slušnému podnikateli :)) Neni to gambáč a staropramen kdo utlačuje a bere pověst menším pivovárkům....


napsal(a): swooper [Odpovědět]

orca

úterý, 12. duben 2011
14:49

orca

Tak jako všude kde jsem nebyl > mohu věřit a nemusím > kdo je zárukou seriózního názoru ?
Kdo řekne co je a co není pravda ?


napsal(a): orca [Odpovědět]

Energetik

úterý, 12. duben 2011
15:23

Energetik

to orca: Zajděte si tam sám....

Jinak bývala to za dob Podkováně a Krakonoše dobrá hospoda, škoda.


napsal(a): Energetik [Odpovědět]

umbob

úterý, 12. duben 2011
14:48

umbob

Pozor na žaloby!!! Vy všichni, kteří se tu skrýváte za anonymními přezdívkami :-)


napsal(a): umbob [Odpovědět]

Henri

úterý, 12. duben 2011
14:00

Henri

Pro koho není návštěva restaurace jenom o tom co nejrychleji a nejlevněji se opít, ale požaduje i určitou úroveň, jak u obsluhy, tak i u lidí, kteří restauraci navštěvují, tak snad ani o podobných slevoakcích neuvažuje. Prostě všechno má svou cenu a zde je nízká cena zaplacena opravdu draze. Svého volného času si přeci jenom trochu cením a promrhat ho takovýmto způsobem by pro mě byla ztráta daleko větší, nežli si zaplatit normální cenu v normální restauraci mezi normálními lidmi. Navíc pravidelní čtenáři PI a dalších seriózních pivních serverů jíž dávno vědí o tomto podniku a jeho majiteli své, no a ostatní se musí prostě spálit sami.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

honza1205

úterý, 12. duben 2011
13:38

honza1205

Já si řikal,že ta jejich reklama na mě při různejch příležitostech vyskakuje až moc často.Byl jsem nedůvěřivej a chtěl jsem tam zajít,ale neudělam to :-) Teď už vim ,že by to byla blbost.


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI