Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Chotěboř oslaví svůj úspěch zabíjačkovými hody

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Chotěboř oslaví svůj úspěch zabíjačkovými hody

[pátek, 12. listopad 2010]

Chotěbořský pivovar je na trhu jen něco přes rok, přesto se již podle hodnocení samotných konzumentů i expertů stal v prestižní anketě Sdružení přátel piva nejlepším tuzemským pivovarem. Oldřich Záruba zároveň kraluje českým sládkům a světlé Prémium obdrželo bronz v kategorii dvanáctek. Své triumfy chce Pivovar Chotěboř oslavit, proto zve veřejnost na zabíjačkové hody a s tím spojený den otevřených dveří.

Chceme se o naši radost podělit, takže každý, kdo má chuť, může přijít v sobotu 20. listopadu na zabíjačkové hody a projít si celý pivovar, k tomu jim zahraje živá kapela“ vyzval oceněný sládek roku Oldřich Záruba. Pivovar Chotěboř otevře své brány pro veřejnost od 10 do 17 hodin. „K ochutnání bude kromě standardní nabídky také točený třináctiapůlstupňový karamelový Speciál,“ dodal Záruba.

Hned v následujícím týdnu po zabíjačkových hodech se na trhu objeví piva ve svátečních vánočních etiketách. „I to je určitá forma oslavy pro příznivce Chotěboře,“ uvedl ředitel Pivovaru Chotěboř Richard Moravec.

Ocenění dávají pivovaru smysl

Spokojený byl i Roman Stryk, šéf společnosti Ross Holding, která pivovar vybudovala. „Ocenění dávají pivovaru smysl. Potvrdilo se, že jsme na dobré cestě, o čemž svědčí i zájem řady zahraničních partnerů, kteří chtějí podobný pivovar, jako stojí v Chotěboři, postavit například v Gruzii, Rusku, Kostarice či na Ukrajině…,“ podotkl Stryk.

O nesporném úspěchu chotěbořského piva svědčí také fakt, že kapacita pivovaru se v dohledné době výrazně zvětší. „Velký zájem nás v podstatě donutil navýšit už během letošní zimy kapacitu pivovaru ze stávajících 10 tisíc až na 25 tisíc hektolitrů. S možností rozšíření jsme počítali již při výstavbě pivovaru, takže dostavba bude poměrně rychlá, ale nečekali jsme, že bude nutná tak brzo,“ usmál se Moravec.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Chotěboř

Pivovar Chotěboř oslaví svůj úspěch zabíjačkovými hody

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI