Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budweiser Budvar připravil u příležitosti prvního letošního utkání mistrů světa v ledním hokeji pro majitele restaurací Vítězný hattrick

Co se píše o pivovarech a pivu


Budweiser Budvar připravil u příležitosti prvního letošního utkání mistrů světa v ledním hokeji pro majitele restaurací Vítězný hattrick

[pátek, 12. listopad 2010]

Je až příznačné, že naši současní hokejoví mistři světa zahajují novou „mistrovskou sezónu“ v českobudějovické Budvar aréně. Značka Budweiser Budvar je totiž dlouhodobě (od roku 2003) spojena s nejpopulárnějším zimním kolektivním sportem, ledním hokejem. Budweiser Budvar se na letošní výjimečnou sezónu také výjimečně připravil. Již v červnu s pomocí hokejových mistrů světa uvařil „Zlaté pivo“. V říjnu zahájil zatím nejrozsáhlejší a největší hokejovou kampaň v historii značky pod názvem „Vítězství vás změní“, která bude probíhat až do mistrovství světa v ledním hokeji 2011 na Slovensku. Značka Budweiser Budvar se tak stala „Oficiálním pivem vítězství“.

Úřadující mistry světa v hokeji bude zítra z hlediště podporovat i 50 vybraných majitelů restaurací, které čepují Budweiser Budvar. Jedná se o přestavitele podniků, ve kterých nejlépe probíhá „hospodská“ část kampaně „Vítězství vás změní“. „Pro pozvané majitele restaurací je připraven celodenní program nazvaný „Vítězný hattrick“. Kromě společného fandění v hledišti pro ně bude připravena prohlídka pivovaru pod osobním vedením sládka Adama Brože a oběd v Masných krámech,“ říká Ing. Alena Mazancová, manažerka hokejových projektů z Budějovického Budvaru.

Kampaň „Vítězství vás změní“ odstartovala počátkem října zahájením prodeje speciální edice „Zlatého piva“, které v červnu pomáhali v Budějovické Budvaru uvařit čtyři hokejoví mistři světa (kapitán Tomáš Rolinek, Tomáš Vokoun, Petr Gřegořek a Jiří Novotný). Na trh bylo uvedeno jen 30 000 kusů multipacků „Zlatého piva“. Kampaň „Vítězství vás změní“ je velmi komplexní a využívá celou řadu komunikačních nástrojů, například televizní spot, různé internetové aplikace, promo v restauracích i v maloobchodních prodejnách i akce přímo na hokejových stadionech.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI