Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Předvánoční promo akce na výčepní soudek Ležáku

Co se píše o pivovarech a pivu


Předvánoční promo akce na výčepní soudek Ležáku

[pátek, 12. listopad 2010]

Královský pivovar Krušovice připravil v rámci předvánoční kampaně i aktivity na podporu prodeje pětilitrového tlakového výčepního soudku pravého krušovického Ležáku. Ten byl uveden na trh teprve v srpnu letošního roku v rámci obnovy kompletního produktového portfolia pivovaru, kdy se Krušovice rozhodly pro návrat k tradiční chuti a změnily receptury svých piv. Promoční aktivity na podporu výčepního soudku probíhají od listopadu do prosince ve vybraných hypermarketech.

Smyslem kampaně je v rámci vánočního období připomenout krušovický výčepní soudek Ležáku a podpořit jeho prodej. Hlavní sdělení se zaměřuje na praktičnost soudku v období plném oslav a setkání s blízkými,“ říká Hana Fenclová, Brand manager značky Krušovice. „Součástí promo akce jsou ochutnávky přímo v prodejnách. Jako motivaci ke koupi pak zákazníci obdrží krušovický půllitr s uchem, který lze použít i jako atraktivní vánoční dárek,“ doplňuje Hana Fenclová.

Promo akceprobíhá od 1.listopadu do poloviny prosince 2010 ve vybrané síti hypermarketů. Krušovický Ležák bude v prodejnách čepovaný přímo ze soudku – zákazníci si tak připomenou nejen výbornou chuť krušovického piva, ale seznámí se i s velmi jednoduchým mechanismem čepování.

Zdroj: Marketingové noviny.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI