Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vítkovičtí hráči půjdou na pivo s fanoušky

Co se píše o pivovarech a pivu


Vítkovičtí hráči půjdou na pivo s fanoušky

[pondělí, 8. listopad 2010]

Dosavadní průběh sezóny, atmosféru v týmu a vše co se točí kolem vítkovického hokejového týmu mohou přijít se svými hráči probrat fanoušci HC VÍTKOVICE STEEL. Do restaurace Eliáš v Ostravě Zábřehu za nimi přijdou posedět u správně hořkého Radegastu hráči Roman Málek, Petr Vrána a Filip Šindelář. Netradiční akce začíná ve čtvrtek 11. listopadu v 17:30.

Setkání hráčů s fanoušky u piva, které děláme v rámci konceptu Radegast fandí moravskému hokeji, bylo v loňském roce velmi kladně přijato a věřím, že stejně tomu bude i letos. Fanoušci se mohou dozvědět spoustu zajímavých věcí, které se k nim obvykle jinak nedostanou,“ uvádí hlavní přínos setkání manažer značky Radegast Pavel Kmínek.

Kromě samotného povídání s pravými chlapy v modrobílých dresech mohou fanoušci soutěžit o zajímavé ceny od Radegastu a klubu HC VÍTKOVICE STEEL. Každý fanoušek obdrží na památku puk, který si může nechat hráči na místě podepsat. Hráči si také vyzkouší role hostinských. Správně načepovaná piva roznesou fanouškům, kteří s nimi usednou ke stolu. Tuto možnost lze vyhrát v soutěži, která probíhá na stránkách www.radegast.cz/hokej.

Rád bych všechny fanoušky našeho týmu pozval. Ve Vítkovicích jsem poměrně krátce, a tak se rád seznámím s příznivci, kteří nás během domácích zápasů skvěle ženou dopředu a pomáhají nám získávat body,“ láká fanoušky jeden z hlavních strůjců vítkovických úspěchů v této sezóně Roman Málek.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI