Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar v Rožnově otevírá pivní lázně

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar v Rožnově otevírá pivní lázně

[pondělí, 1. listopad 2010]

Pivní lázně se otvírají v pivovaru v Rožnově pod Radhoštěm . Majitelé pivovaru se tak rozhodli navázat na lázeňskou tradici, která v Rožnově pod Radhoštěm sahá až do osmnáctého století.

Pro zájemce o celkovou relaxaci těla i ducha je nejprve připravena parní bylinná sauna. Narozdíl do klasické sauny se její návrháři inspirovali aromaterapií a na návštěvníky tak během saunování působí relaxační účinek máty, meduňky či šalvěje. Sauna návštěvníky příjemně prohřeje a naladí je na další léčivé procedury.

Koupel v pivu

Během pobytu v páře navíc uslyší audio záznam, který je zasvětí do tajemství jogínských technik,“ upozornil majitel rožnovského pivovaru Tomáš Kupčík. Po sauně následuje půlhodinová koupel v pivu s velkým množstvím kvasnic. Právě těm se přisuzují blahodárné léčivé účinky. Obsahují totiž vitamín B, stopové prvky a minerální látky.

Což je dobré například pro zlepšení imunity nebo pleti. V pivovarských lázních jsou k dispozici dvě dvoumístné vany z týkového dřeva a tři měděné ručně tepané viktoriánské vany. Kúru tak může absolvovat sedm lidí najednou. Pokud někteří lidé zatouží po soukromí mohou využít závěsů mezi jednotlivými vanami. „Přijít mohou celé rodiny, kolegové z firem i jednotlivci. Horká lázeň v pivu, v pivovarských kvasnicích, v bylinkách či v soli z mrtvého moře nastartuje očistný proces,“ doplnil Kupčík.

Možnost masáže

Během kůry lidé navíc popíjí kvasnicové studené pivo. Po koupeli následuje zábal a přibližně půlhodinový odpočinek na lůžku. Zájemci mohou využít také různé druhy masáže celého těla. „Důležité je, aby bylo tělo před masáží dobře prohřáté. Používáme různé oleje či tělová mléka nebo másla,“ dodal Kupčík. Součástí lázeňské nabídky jsou také pleťové masky z pivovarských kvasnic, peeling celého těla, neomezené pití piva či kosmetické, manikérské, pedikérské nebo kadeřnické služby. „Lidé se u nás detoxikují a zenergetizují. Mohou si také nechat vyfotografovat svou auru speciálním přístrojem,“ doplnil Kupčík.

Zdroj: Deník.cz | Autorka: Lenka Orálková


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI