Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Královský pivovar Krušovice spouští další kampaň na pořádnou Desítku

Co se píše o pivovarech a pivu


Královský pivovar Krušovice spouští další kampaň na pořádnou Desítku

[čtvrtek, 28. říjen 2010]

Královský pivovar Krušovice spustil v říjnu novou kampaň, jejímž cílem je i nadále podporovat „pořádnou“ Desítku. Kampaň probíhá až do konce roku 2010 na radiu Blaník, Relax a Agara a využívá čtyři různé rozhlasové spoty, koncipované jako reportáž a image spot „Příběh krušovické Desítky“. Doplněna bude spotřebitelskou soutěží Václava Klouba, emeritního sládka Královského pivovaru Krušovice.

Smyslem kampaně je připomenout spotřebitelům novou krušovickou Desítku. Hlavním sdělení se zaměřuje na komunikaci tradice krušovické desítky, pro kterou byli v minulosti její konzumenti ochotni „přejít půl města“. Kampaň zahrnuje 30´ image spot představující staronovou Desítku, dále využívá 60´ spoty, připraveny jsou celkem čtyři verze.

Spoty jsou koncipovány jako rozhovory se sládky, a to jak se současným, Tomášem Kosmákem, tak s Václavem Kloubem, který v Krušovicích působil v sedmdesátých a osmdesátých letech“, říká Josef Danihelík, group brand manager značky Krušovice a dodává: „Pan Kloub si přesně pamatoval chuť piva, na kterou milovníci Krušovic vzpomínali. Proto jsme se rozhodli jej oslovit, stal se i součástí připravované kampaně“. Dvě verze rozhovoru jsou také připraveny s krušovickými výčepními a milovníky krušovického piva přímo v restauraci.

Spoty zdůrazňují jedinečnou chuť legendární Desítky, která chutná „jako tenkrát“ a má stupňovitost 10,2°. Kampaň doplňuje soutěž „Otázky Václava Klouba“. Ty jsou zaměřeny na vlastnosti správné poctivé Desítky. Soutěž bude, stejně jako kampaň, probíhat na rádiích ve středočeském regionu, tedy stanicích Blaník Relax a Agara. Po zodpovězení soutěžních otázek získají výherci pivní odměny.

Nová krušovická Desítka byla uvedena na trh v květnu letošního roku, současně došlo ke změně kompletního produktového portfolia Krušovic. Jeho součástí jsou nyní tyto značky: Mušketýr, Krušovický Ležák, Staročeský Malvaz a Černé. Změně portfolia předcházely rozsáhlé spotřebitelské průzkumy, ze kterých vyplynulo, že si spotřebitelé přejí návrat značky k tradiční receptuře z 80. let, kdy se krušovické pivo těšilo obrovské oblibě.

Zdroj: Podnikatel.cz | Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

kisutam

pátek, 29. říjen 2010
20:12

kisutam

Krušoviká desítka je nicneříkající nápoj bez jakékoliv chuti.


napsal(a): kisutam [Odpovědět]

Ferda Mravenec

čtvrtek, 28. říjen 2010
20:31

Tak to je zajímavé, zejména v souvislosti se žalobou na Prazdroj, že PU není 12°.....

Jinak souhlas se smb.


napsal(a): Ferda Mravenec (ferdamravenec(a)email.cz) [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
03:39


posted by: Inzerce

kremák

pátek, 29. říjen 2010
00:25

Take je zajímavé, že dělají pravou desítku a a nepravou jedenáctku Mušketýra, která je vlastně také desítka!to Ferda Mravenec: to Ferda Mravenec: to Ferda Mravenec: to Ferda Mravenec: to Ferda Mravenec: to Ferda Mravenec: Jinak co se týče Prazdroje tak to že vyrábí 11% a ne 12% ví už téměř každý! Jinak ty stupně jak uvádíš se odborně nepoužívají už od r. 1977! Je to pouze lidový název.


napsal(a): kremák (phroot(a)seznam.cz) [Odpovědět]

smb

čtvrtek, 28. říjen 2010
19:29

smb

Kdyby tuto recepturu neopustili,tak se k ní nemuseli vracet.Je pravda ,že v té době bylo krušovické velmi dobré.To bývaly časy, kdy jsme se těšívali až někdo z Krušovic pojede na Brno a doveze nějakou tu basičku.


napsal(a): smb [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI