Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Heineken Česká republika přichází s revoluční výčepní technologií pro tankové pivo!

Co se píše o pivovarech a pivu


Heineken Česká republika přichází s revoluční výčepní technologií pro tankové pivo!

[čtvrtek, 28. říjen 2010]

Už žádné narážení sudů a ztráty při odčepování piva! Společnost Heineken Česká republika přichází s novou výčepní technologií pro tankové pivo, určenou i menším a středně velkým provozovnám. Jedná se o počítačem řízený systém tankového piva Orion s chlazenými dvěstěpadesátilitrovými nebo pětisetlitrovými tanky, který umožňuje obsluze vše jednoduše řídit přímo z výčepu, tedy z jediného místa.

Společnost Heineken Česká republika je jediným výhradním dodavatelem nové unikátní výčepní technologie pro tankové pivo – systému Orion – pro český trh. Díky Orionu může Heineken tuto kvalitu nabídnout i menším a středním restauracím,“ konstatuje obchodní ředitel společnosti Heineken Česká republika Jiří Daněk.

V současné době stále se zvyšujících požadavků konzumentů na kvalitu piva je systém tankového piva Orion ideálním řešením. Pro majitele restaurací a hospod přináší systém Orion také úspory při čepování piva – není totiž nutné žádné přerážení piva a díky tomu nedochází ke ztrátám. Systém navíc obsahuje automatický čistící modul, a tak zaručuje vyšší kvalitu piva a úspory při sanitaci výčepního zařízení. V neposlední řadě je úsporou také čepování piva z pivních tanků bez nutnosti použití tlačného plynu jako jsou C02 nebo směs dusíku a CO2. Systém umožňuje i dokonalejší kontrolu díky systému měření a on-line přístupu a v neposlední řadě spokojené zaměstnance, neboť jeho obsluha je vysoce komfortní, již není potřeba narážet a přenášet KEG sudy. Obsluhující personál spravuje celý systém přímo z baru a má všechny informace na jednom kontrolním panelu.

Systém Orion je určený pro všechny restaurace, hospody a bary, které vytočí mezi sto třiceti a čtyřmi sty hektolitry piva za rok, které se rozhodnou dlouhodobě spolupracovat se společností Heineken Česká republika“, říká Pavel Slavík, Channel manager On trade ze společnosti Heineken Česká republika. „Všechny restaurace, které budou tento systém tankového piva využívat, budou navíc marketingově podporovány například tím, že budou umístěny na webových stránkách značek Krušovice, nebo Starobrno, které informují o nejkvalitnějším tankovém pivu, jenž je mezi spotřebiteli dlouhodobě oblíbeno. Je totiž zárukou ještě lepšího pivního zážitku“, dodává Pavel Slavík. Pivo v tancích je nepasterované, vždy správně vychlazené a zachovává si ty nejlepší senzorické i kvalitativní vlastnosti. Každá provozovna s tankovým pivem je v silném konkurenčním prostředí gastronomie téměř každým konzumentem tou preferovanější.

U nás máme Orion asi půl roku,“ říká Jaromír Chmelař, provozovatelem Arena Sport-Baru v brněnské Hybešově ulici 21. „Zákazníci si kvalitu piva z tanku jednoznačně chválí, proti sudu je prý nesrovnatelná. Máme tady čtyři tanky po dvou stech padesáti litrech, které se doplňují z cisterny. Jinak vše řídí počítač – díky tomu má pivo přesně takovou teplotu, jakou má mít. Vyšší kvalitu piva zaručuje i sanitace pivního potrubí, prováděná podle toho, jak provoz potřebuje. Pivo našim zákazníkům skutečně chutná, od instalace Orionu se nám tak podařilo prodej navýšit asi o dvacet procent. Za dva dny vytočíme 250 až 300 litrů piva,“ dodává s úsměvem první postřehy k Orionu Jaromír Chmelař.

Systém Orion umožňuje ideální podmínky pro skladování piva, díky němu má totiž pivo větší trvanlivost i po naražení. Kromě jiného dochází díky využití systému Orion k další úspoře finančních prostředků - nedochází k vázání finančních prostředků provozovny v obalovém hospodářství. Jeho konstrukce je navíc velmi skladná a restauračnímu zařízení umožňuje značnou prostorovou úsporu. Instalace systému v Čechách i na Moravě byly již zahájeny a v tuto chvíli jsou v rámci Orion systému k dispozici pivní značky Krušovice a Starobrno, takže Orion cisterny můžete potkat v Praze, středních Čechách nebo v Brně a jeho okolí.

Zdroj: Tisková zpráva Heinekenu Česká republika

[Heineken] 18:47 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI