Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pomajbo krstil pivovar

Co se píše o pivovarech a pivu


Pomajbo krstil pivovar

[pondělí, 4. říjen 2010]

Herec a zabávač Roman Pomajbo (41) v piatok večer požehnal novému pivu. Stal sa krstným otcom tretieho bratislavského minipivovaru. Krstilo sa, ako inak, pivom.

Herec sa o varenie piva živo zaujímal. Najskôr si nechal podrobne vysvetliť princíp výroby a potom sa pustil do oblievania pípy zlatým mokom. Suché nezostali ani kotle, v ktorých sa Patrónske pivo pripravuje.

Foto

Roman sa zhostil aj úlohy krčmára, postavil sa za pult a čapoval. So širokým úsmevom ponúkal hosťom chuťovky od výmyslu sveta. Staral sa o to, aby nikomu nič nechýbalo a keď dámy dostali chuť na sladké, okamžite zabezpečil celý podnos dobrôt. Ak jedného dňa zavesí Roman Pomajbo herectvo na klinec, určite by sa mal venovať podnikaniu v gastronómií. Ide mu to skvele.

Foto

Zdroj: Pluska.sk | Foto: Ladislav Prikler


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

robo

čtvrtek, 24. červenec 2014
22:16

Pivo je super,na jedlo sa caka dlho.Slaba obsluha.


napsal(a): robo (sahurt(a)zoznam.sk) [Odpovědět]

michal.

neděle, 29. duben 2012
11:46

Podnik si od zaciatku drzi vysoku uroven. Drzim palce.


napsal(a): michal. [Odpovědět]

kisutam

neděle, 22. duben 2012
10:42

kisutam

Návštěva v únoru 2012-velice pěkné prostředí,obsluha ochotná.Je to vyloženě podnik,kam chodí celé rodiny i s dětmi,na oběd,posedět.Pro děti je připraven dětský koutek.Na čepu tři druhy piva od 1,7 do 2 euro.Velice dobré posezení,mohu doporučit.


napsal(a): kisutam [Odpovědět]

Chup

neděle, 10. říjen 2010
14:36

Chup

Včera sme boli na pivo na patrónke, a bolo výborné. Pivo má menej výraznú chuť ako v BMP, zato dlhšie doznievala kvasinková chuť. Je to pekný presklený podnik vedla hlavnej cesty, ale dobre odhlučnený takže premávka nás nerušila. Obsluha výborná, záverečná je skoro, o 22:00 ale nosili až do pol dvanástej. Cena piva je Bratislavsky vysoká 1,70€, včera mali uvádzaciu cenu 1.55€. Škoda že nepredávajú pivo zo sebou za prijatelnejšiu cenu.


napsal(a): Chup [Odpovědět]

Adsense

13. květen 2024
00:26


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI