Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Deset výherců obdaroval Hostan motorkami

Co se píše o pivovarech a pivu


Deset výherců obdaroval Hostan motorkami

[čtvrtek, 30. září 2010]

Deset replik legendární motorky Jawa Pionýr již má své šťastné majitele. Motorku vyhráli v soutěži Hostanovi pionýři, kterou spustila v srpnu značka Hostan a jejíž finále se uskutečnilo o víkendu 11. září ve Znojmě a 12. září v Třebíči.

Princip soutěže byl jednoduchý: ve zhruba 250 restauracích a výčepech, kde se prodává čepovaný Hostan, získávali lidé za každá dvě piva soutěžní samolepku, kterou si vylepili do hráčské karty. Po nasbírání deseti samolepek dostali stírací výherní los, díky kterému mohli buď získat jednu z padesáti tisíc drobných cen okamžitě – pivo zdarma, tričko, motorkářský šátek či motorkářskou nášivku, nebo dostali klíč,“ říká Martin Kašpar, Group Brand Manager společnosti Heineken Česká republika.

Ve hře bylo celkem 600 klíčů, ale jen deset z nich bylo výherních. Na závěrečné finále, které se konalo v sobotu 11. září ve Znojmě a o den později v Třebíči, přišlo téměř 300 soutěžících s finálovými klíči,“ upřesňuje Pavel Slavík, manažer trade marketingu pro gastronomii Heinekenu Česká republika, a.s. odpovědný za tuto promo aktivitu. „Měli štěstí, v této třístovce totiž bylo všech deset výherních klíčů, které zaručovaly otevření skříňky symbolizující pomyslné nastartování skutečného stroje,“ doplňuje Slavík.

Finále bylo velmi napínavé, nakonec devět motorek vyhráli soutěžící ve Znojmě kam se sjeli téměř všichni nedočkavci a poslední motocykl si nadšený výherce odvezl v neděli z Třebíče. Desítka novopečených motocyklistů tak nyní může poznávat krásy Hostanova kraje ze sedla repliky Jawy Pionýr. Finálová kola se konala před supermarkety Albert a nechyběla ani ochutnávka piva Hostan, kterého se za celý víkend na obou akcích vytočilo přes 100 litrů.

Odměnu mohli během finálového víkendu lidé získat i za nákup lahvového piva Hostan v přilehlém supermarketu, kde je hostesky odměňovaly podle počtu zakoupených lahví piva klíčenkami, nášivkami, šátky nebo tričky s logem soutěže.

Pivní značka Hostan je tradičně spojena se Znojmem a znojemským regionem a řadí se k nejoblíbenějším pivům v této oblasti. Do portfolia Heinekenu Česká republika patří od roku 2003.

Zdroj: Tisková zpráva Heinekenu Česká republika

[Heineken] 13:52 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

moreli

čtvrtek, 30. září 2010
15:18

moreli

Vytočit na dvou celovíkendových akcích 100 litrů piva :D . Asi to starobahno nikomu nechutnalo, nebo že bysi na tiskovém oddělení pletli litry a hektolitry? :-?


napsal(a): moreli [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI