Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast slaví výročí 40km přechodem Beskyd

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast slaví výročí 40km přechodem Beskyd

[středa, 11. srpen 2010]

Jeden kilometr za každý rok existence Radegastu, takovým netradičním způsobem mohou všichni příznivci pivovaru oslavit jeho 40. výročí. V sobotu 21. srpna se uskuteční čtyřicetikilometrový přechod Beskyd od sochy boha Radegasta do pivovaru. Dvou a vícečlenné týmy se mohou k závodu už nyní registrovat na webových stránkách www.radegast.cz, prvních čtyřicet přihlášených dostane v cíli speciální odměnu v podobě 5litrového soudku piva. Na každého účastníka čeká na konci pochodu také originální certifikát o absolvování trasy, dárek a pivo Radegast.

Přechod Beskyd není závod, ale výzva pro všechny, kteří chtějí zažít něco netradičního a překonat sami sebe,“ přiblížil hlavní myšlenku akce manažer značky Radegast Pavel Kmínek.

Na trať se mohou zájemci vydat v sobotu 21. srpna od 7:30 do 12:00 hod. od sochy boha Radegasta. Trasa povede po značených turistických stezkách a v jejím průběhu narazí účastníci na pět kontrolních bodů. Do cíle v pivovaru Radegast je potřeba se dostat do 22:00 hod. Připraven bude mikrobus, který odveze účastníky přechodu do Frýdku-Místku.

Náš pivovar označujeme za jeden z nejmladších v celé České republice. Čas ale letí a už i Radegast má čtyřicátiny. A to je rozhodně důvod k oslavám. Vždyť už čtyři desítky let vaříme naše příjemně hořké pivo, které je nejprodávanější na Moravě!“ bilancuje Ivo Kaňák, manažer pivovaru Radegast.

Na stránkách www.radegast.cz byla spuštěna registrace. Její důvod vysvětlil opět Pavel Kmínek: „Pivovar slaví 40 let, a proto prvních 40 týmů, které se zaregistrují a dojdou do cíle získají 5litrový soudek s pivem Radegast jako bonus.

Pokud se ale někdo rozhodne zúčastnit se akce bez registrace, může přijít přímo k soše boha Radegasta a akreditovat se na místě. Pro každého, kdo zvládne porci 40 kilometrů, čeká v cíli originální certifikát, dárek a pivo Radegast.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI