Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vyhrajte s Hostanem repliku legendární motorky Jawa Pionýr!

Co se píše o pivovarech a pivu


Vyhrajte s Hostanem repliku legendární motorky Jawa Pionýr!

[pondělí, 26. červenec 2010]

Soutěž o deset motorek Jawa Pionýr spustí v srpnu značka Hostan. „Akce s názvem Hostanovi Pionýři bude probíhat ve zhruba 250 restauracích a výčepech na jihu Moravy a můžu slíbit, že žádný soutěžící nepřijde zkrátka," říká Martin Kašpar, group brand manažer odpovědný za značku Hostan.

Za každá dvě piva získá soutěžící samolepku do své karty a až nasbírá samolepek deset, získává stírací výherní los s jednou z padesáti tisíc garantovaných výher. Buď může získat drobnou cenu ihned - jako například další pivo zdarma, motorkářský šátek nebo motorkářskou nášivku, nebo dostane klíč.

Ve hře je celkem 600 klíčů, ale jen deset z nich je výherních. O tom, zda soutěžící získal ten výherní, se přesvědčí ve Znojmě nebo v Třebíči, kde se 11. a 12. září uskuteční dvě finálová kola," upřesňuje Martin Kašpar. Ústředním motivem slavnostního finále bude otevírání výherních skříněk. Soutěžící, kterému se podaří klíčem schránku otevřít, vyhrává repliku legendární motorky Jawa Pionýr. Celkem Hostan nadělí 10 unikátních motorek Jawa Pionýr. Z jejího sedla pak výherce může poznávat krásy Hostanova kraje.

Na soutěž bude upozorňovat lokální billboardová kampaň, inzerce v regionálním tisku a rozhlasové spoty.

Pivní značka Hostan je tradičně spojena se Znojmem a znojemským regionem a řadí se k nejoblíbenějším pivům v této oblasti. Do portfolia skupiny Heineken Česká republika patří od roku 2003.

Zdroj: GastroTrend.cz

[Heineken] 14:01 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Krišot

pondělí, 26. červenec 2010
14:52

Krišot

Akorát vy Hajnekeni oblbujete lidi. Nejdřív zavřete historický pivovar a pak se ještě podbízíte konzumentům. Záměrně říkám konzumentům a ne pivařům, protože pivař-patriot by Hostan již do huby nikdy nevzal. A taky by mě zajímalo co ještě spojuje značku Hostan se znojemským regionem,když se vaří jinde. :-(


napsal(a): Krišot [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI