Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostravar začíná hledat nejlepší místní kapely. Dostanou příležitost na Slavnostech pivovaru.

Co se píše o pivovarech a pivu


Ostravar začíná hledat nejlepší místní kapely. Dostanou příležitost na Slavnostech pivovaru.

[pátek, 2. červenec 2010]

Velmi rozmanité. Právě takové budou letošní Slavnosti pivovaru Ostravar. Kromě velkých hvězd české hudební scény nabídnou pivní Slavnosti také hudební produkci nejlepších místních kapel. Pivovar Ostravar od dnešního dne začíná na svých internetových stránkách přijímat jejich přihlášky k vystoupení na Slavnostech pivovaru Ostravar.

Pro místní kapely je vystoupení na Slavnostech pivovaru Ostravar velmi lákavé. Loni si chtělo v Ostravaru zahrát 71 kapel. “Kdybychom dali příležitost všem, musely by naše Slavnosti trvat čtrnáct dní v kuse,” říká manažer značky Ostravar Michal Útlý. “Z došlých přihlášek proto sestavíme na internetu hitparádu a necháme rozhodnout naše příznivce,” vysvětluje Útlý.

Přihlášky mohou kapely podávat od 1.7. do 18.7 na internetových stránkách www.ostravar.cz. Ostravar ze všech došlých přihlášek připraví speciální hitparádu s ukázkou produkce každé kapely. Od 1. do 15. srpna pak spustí pivovar hlasovací část, ve které fanoušci rozhodnou, kdo nakonec dostane nabídku vystoupit na Slavnostech pivovaru Ostravar.

Ve srovnání s loňským rokem připravil Ostravar 2 podstatné změny. Za prvé chce dát ostravský pivovar na Slavnostech příležitost pouze místním kapelám. „Za místní kapelu budeme považovat každou, která pochází z Moravskoslezského kraje,“ vysvětluje manažer značky Ostravar Michal Útlý. Tento postoj koresponduje s projektem Fandíme místním partám, která pivovar Ostravar spustil na začátku června.

Také druhá změna bude mít teritoriální charakter. Při hlasování budou kapely rozděleny podle místa bydliště. „Chceme, aby na Slavnostech byly zastoupeny všechny regiony z našeho kraje. Proto přihlášené kapely rozdělíme teritoriálně do 6 skupin: Ostravsko, Havířovsko, Opavsko (Opava, Krnov, Bruntál) Karvinsko (Karviná, Český Těšín, Bohumín), NovoJičínsko (Nový Jičín, Odry, Fulnek) a Frýdecko-Místecko (Frýdek-Místek, Třinec). Následné hlasování se stane jakousi neformální hitparádou místních kapel v jednotlivých regionech našeho kraje,“ uvádí Michal Útlý, manažer značky Ostravar

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI