Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Starobrno Medium nově v Maxilahvi

Co se píše o pivovarech a pivu


Starobrno Medium nově v Maxilahvi

[středa, 30. červen 2010]

V novém, větším balení se od začátku července představí Starobrno Medium. „Úspěch 1,5litrové Maxilahve Starobrno Tradiční nás přesvědčil o tom, že zákazníci větší balení jednoznačně přivítali. Proto jsme se rozhodli nabídnout v tomto unikátním obalu i náš vlajkový produkt – jedenáctistupňové Starobrno Medium,“ říká Martin Kašpar, group brand manažer odpovědný za značku Starobrno.

Uvedení nového balení Starobrna Medium doprovodí podpůrná kampaň v místě prodeje a ve vybraných obchodech také proběhne propagační akce s hosteskami, při které budou moci zákazníci získat drobné dárky. „V maloobchodní síti se Starobrno Medium v Maxilahvi objeví v červenci, a to především v největších sítích hypermarketů a supermarketů, stranou ale nezůstanou ani menší distributoři jako je Coop, Brněnka nebo nezávislí maloobchodníci. Soustřeďujeme se především na jižní a střední Moravu, kde je Starobrno doma a kde dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější pivní značky,“ upřesňuje Martin Kašpar.

Novinka si také vyžádala změnu dosavadních etiket Starobrno Medium a Starobrno Tradiční, obě se nyní představují ve speciální úpravě pro Maxilahve. „Tento typ obalu cílí především na aktivní, mladší zákazníky. Proto je design etiket modernější a atraktivnější. Etikety obou produktů jsme zároveň přizpůsobili tak, aby jejich vzájemné odlišení bylo maximálně snadné,“ dodává Martin Kašpar.

Změnu také zaznamenají obaly určené pro multipack Starobrno Medium a Starobrno Tradiční v Maxilahvích. Zatímco přebal multipacku o šesti kusech pro Starobrno Tradiční bude zobrazovat vedle pivní lahve s novou etiketou motiv ječmene a jasně modré oblohy, přebal multipacku Starobrno Medium bude mít ústředním motivem obilí ve světle jasně žlutého počínajícího západu slunce.

Maxilahev je unikátní obal s názvem beer pack, který byl vyvinut speciálně pro pivo. Od běžných PET lahví se liší především svým složením a větší šířkou a pevností plastu. Tento obal zajišťuje 10x vyšší ochranu proti průniku kyslíku, 2x vyšší trvanlivost produktu a 2x vyšší ochranu proti průniku CO2. Poskytuje také lepší teplotní stabilitu piva, které si díky tomu zachová na dlouhou dobu svoji nejvyšší kvalitu. Spotřebitelé oceňují také nerozbitnost a větší kapacitu Maxilahve, stejně jako lehkost, díky které lze pivo brát s sebou například na výlety nebo pikniky, a také znovuuzavíratelnost.

Heineken plní své Maxilahve na nové stáčecí lince v pivovaru Starobrno. Linka byla uvedena do provozu v polovině dubna 2010, při plném, tzv. štítkovacím výkonu naplní až 14 tisíc lahví za hodinu (u lahví s objemem 1,5 litru). Spuštěním nové stáčecí linky ve starobrněnském pivovaru reaguje Heineken na dosavadní úspěchy značek Starobrno, Zlatopramen a Březňák v tomto typu pivního obalu na českém trhu.

Zdroj: Tisková zpráva Heinekenu Česká republika


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

karl2

čtvrtek, 1. červenec 2010
00:18

proboha vy ste kašpaři


napsal(a): karl2 [Odpovědět]

Trhac

středa, 30. červen 2010
20:03

Trhac

No radši, než mít ssebou pár gramů obalu a litry těhle močí, tak radši zaposiluju a unesu ssebou i sklo a v něm kvalitní pivo:-)
Vůbec, z Hleňourů by člověk blil...
Jsem zvědav, jak dlouho ještě půjde pít alspoň ten točenej 12 Březňák, kterej se ještě stále dá ...


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
09:04


posted by: Inzerce

Petr F.

středa, 30. červen 2010
17:18

Nezklamali. Vlajkový produkt,aktivní zákazník, produkty. Jen o pivu jaksi nic. Také se není čemu divit, pivo se vaří jinde.Škoda, že těm aktivním zákazníkům zapomněli řící, že všechny ty jejich produkty ve 2L PETkách se vaří v Hurbanově.


napsal(a): Petr F. [Odpovědět]

kely

středa, 30. červen 2010
18:07

Mám stejný pocit. Nadnárodní korporace ale mají jeden model a na ten sázejí děj se co děj. Tedy ať uvaří, co uvaří. Vsadí na silný marketing a reklamu a jedou ... a to by bylo, aby spotřebiteli nevtloukli do hlavy, co to zase vyrobily za "úžasný" produkt. Petkový Zlatopramen a Starobrno jsou toho příkladem. Takže se ani nedivím, že o pivu samotném, jeho chuti, řeč není.


napsal(a): kely [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI