Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Třinácté slavnosti rohozeckého piva jsou tady!

Co se píše o pivovarech a pivu


Třinácté slavnosti rohozeckého piva jsou tady!

[čtvrtek, 17. červen 2010]

Areál rohozeckého pivovaru tuto sobotu od 13 hodin ožije již 13. pivními slavnostmi Piva Skalák.

Jedinečné slavnosti, na něž je vstup zdarma, slibují bohatý program, výborné pivo a noční ohňostroj! Těšit se můžete i na pivní speciality – Skunka, pivo s konopným extraktem, na malinový ležák či Mixelu, což je speciální drink připravený smícháním piva a pomerančové limonády ve vhodném poměru.

Startuje se ve 13 hodin vystoupením kapely Timbre music, jež nabídne hity dechovky. Ve 14.30 jsou připraveny zpestřit odpoledne svým uměním orientální tanečnice. Od 14.50 přijde na řadu opět kapela Timbre music, tentokrát s rockpopovými skladbami. Součástí pivobraní bude bohatá tombola, která je přichystána ve dvou etapách – jednou od 16.30, podruhé od 18 hodin.

V pozdním odpoledni bude od 17 hodin pařit pódium skupině Mackie Messer Band, kterou v 18.30 vystřídají legendární Taxmeni. Večerní zábavu bude mít pod taktovkou oblíbená regionální skupina Veselí pozůstalí. Večer bude zakončen ohňovou show a velkým ohňostrojem.

Rohozecký pivovar se letos může pochlubit hned dvěma velkými úspěchy. „Podařilo se nám získat titul Pivo České republiky 2010 – držíme první místo, zlatou medaili v kategorii tmavých speciálních piv za náš Skalák 13% tmavý, který tento titul získal i již v roce 2007. A dále máme v soutěži Pivo České republiky 2010 3. místo v kategorii ochucených piv za náš Skalák-malinový ležák,“ uvedl ředitel pivovaru František Jungmann.

Foto

Zdroj: Boleslavský deník.cz | Autorka a foto: Helena Fričová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI