Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Beskydy uvidí unikátní závod šerpů s pivním sudem na zádech

Co se píše o pivovarech a pivu


Beskydy uvidí unikátní závod šerpů s pivním sudem na zádech

[úterý, 8. červen 2010]

Do boje s nejvyšším vrcholem Beskyd a 65kilovým nákladem se pustí v rámci závodu Radegast Beskydský šerpa čtyřicet čtyřčlenných týmů. Jejich úkolem bude dopravit na Lysou horu co nejrychleji sud s pivem Radegast na tradičním dřevěném šerpovském nosiči. Unikátní závod se uskuteční v rámci Adrenalin Cupu v Ostravici v sobotu 26. června a jeho patronem je známý horolezec Leopold Sulovský, první Čech, který pokořil nejvyšší horu světa Mount Everest.

Radegast beskydský šerpa je unikátní závod pro pravé chlapy. Postavit se na start znamená překonat sám sebe, obětovat se pro tým a zároveň se spolehnout na kamarády. Vítězem je každý tým bez ohledu na to, na kterém místě dojde do cíle,“ přiblížil hlavní myšlenku závodu manažer značky Radegast Pavel Kmínek.

Za tvrdou dřinu se mohou všechny týmy, které spatří v limitu 4 hodin cíl na Lysé hoře, těšit na 100 piv Radegast. Nejrychlejší tým dokonce na 400 piv a speciální pohár. Na start Radegast Beskydského šerpy se postaví 40 týmů. Kvalifikace do závodu probíhá na stránkách www.radegast.cz.

Radegast Beskydský šerpa se dočkal, po loňském úspěchu, svého rozšíření, které popsal Pavel Kmínek: „Zájem o start na Radegast Beskydském šerpovi je i letos obrovský. Proto jsme se rozhodli, že v letošním roce uskutečníme ještě dva závody, a to v Olomouci a ve Zlíně.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI