Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V sobotu se otevřou brány pivovaru Radegast

Co se píše o pivovarech a pivu


V sobotu se otevřou brány pivovaru Radegast

[středa, 28. duben 2010]

Pod pokličku nošovickým sládkům mohou nahlédnout tuto sobotu všichni příznivci nejoblíbenějšího piva na Moravě. Pivovar Radegast pořádá již potřinácté Den otevřených dveří, který proběhne od 8 do 16 hod. Exkurzní trasa provede návštěvníky celým procesem vaření piva a vyvrcholí degustací ve vyhlídkové restauraci nad pivovarem. Za prohlídku se neplatí a vzhledem k tradičně velkému zájmu doporučují organizátoři její rezervaci předem.

Radegast je jedním z mála pivovarů v Evropě, který umožňuje návštěvníkům spatřit reálný proces vaření piva. Málokde se můžete podívat odborníkům na vaření piva přes rameno, tak jako u nás,“ přiblížil hlavní přednost exkurzní trasy manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák.

Exkurzní skupiny budou do pivovaru vyrážet v sobotu 1. května každou půlhodinu. První se vydá na zhruba 90minutovou prohlídku v 8 hod., poslední pak úderem 16. hod.

Posledním bodem exkurze je návštěva vyhlídkové restaurace nad pivovarem. Krásný výhled na panoráma Beskyd se sklenkou správně vychlazeného piva Radegast je tím nejlepším zakončením prohlídky,“ dodal Ivo Kaňák

Den otevřených dveří, který pořádá letos pivovar Radegast potřinácté, se vždy těší velkému zájmu. Proto je lepší si konkrétní čas prohlídky rezervovat předem na tel. čísle 558 602 566 či e-mailem na adrese exkurze.radegast@pilsner.sabmiller.com.

Vstup do pivovaru je v sobotu 1. května zdarma.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Pivař1

středa, 28. duben 2010
18:49

To jsou zas kecy a propaganda SAB....


napsal(a): Pivař1 [Odpovědět]

VozechV

středa, 28. duben 2010
15:08

VozechV

"Radegast je jedním z mála pivovarů v Evropě, který umožňuje návštěvníkům spatřit reálný proces vaření piva." To jsou mi věci. Naopak jsem myslel, že v ČR je to běžná záležitost.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
09:55


posted by: Inzerce

Da.Rock

středa, 28. duben 2010
16:05

to VozechV:
Mě by hlavně zajímalo, co tam asi ti návštěvníci uvidí - akorát plno CK tanků a cisterny na odplyněnou vodu pro HGB. Možná ještě průtokový pastér...


napsal(a): Da.Rock [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI