Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Buď finále 1. ligy, nebo směna v pivovaru

Co se píše o pivovarech a pivu


Buď finále 1. ligy, nebo směna v pivovaru

[středa, 17. únor 2010]

O pořádnou motivaci v nadcházejícím play-off má postaráno kapitán HC Olomouc Richard Brančík. Se zástupcem Radegastu Petrem Koublem totiž uzavřel netradiční sázku. Pokud se Olomouci nepodaří postoupit do finále I. ligy ČR play-off, půjde kapitán na směnu do pivovaru Radegast. V opačném případě bude Petr Kouble uklízet šatnu a plnit roli kustoda v jednom zápase olomouckých hokejistů.

Foto

Věřím tomu, že spoluhráči by mě rádi viděli makat v pivovaru. Ale jsem přesvědčen, že postoupit do finále I. ligy play-off by byl pro všechny větší zážitek," řekl kapitán HC Olomouc Richard Brančík. Pokud by sázku prohrál, doufá, že mu v pivovaru Radegast najdou zajímavou práci. „Možná bych se osvědčil jako degustátor. Dobré pivo určitě poznám," dodal s úsměvem Richard Brančík.

Zástupce Radegastu Petr Kouble se splnění sázky nebojí. Připouští ale drobné komplikace: „Úklid šatny snad zvládnu, i když předpokládám, že mi to hráči nějakou drobnou zlomyslností zpestří. S plněním úkolů kustoda mi určitě pomůže odborník na tuto činnost v olomouckém týmu Petr Přecechtěl."

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Slávista

čtvrtek, 18. únor 2010
08:21

Slávista

"Dobré pivo určitě poznám." Tak to si dej, hochu, směnu raději u Moritze nebo v nedalekém Prostějově. Protože v Nošovicích nemají nic takového...


napsal(a): Slávista [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI