Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pátá sezona Budějovického Budvaru v pozici partnera

Co se píše o pivovarech a pivu


Pátá sezona Budějovického Budvaru v pozici partnera

[středa, 12. září 2007]

Budějovický Budvar, n.p. právě vstupuje do páté hokejové sezony v pozici oficiálního partnera Extraligy ledního hokeje a české hokejové reprezentace. Toto partnerství patří již po několik let k hlavním sponzoringovým aktivitám Budějovického Budvaru, n.p.

Spolupráce Budějovického Budvaru s českým hokejem na celostátní úrovni začala v roce 2003. „Spojení mezi hokejem a Budějovickým Budvarem je přirozené. Český hokej je jedním z nejúspěšnějších českých sportovních odvětví, stejně tak jako Budějovický Budvar je jedním z nejúspěšnějších českých pivovarů,“ komentuje partnerství Tomáš Chalupský, brand manager značky Budweiser Budvar.

Spojení Budějovického Budvaru s hokejem je dlouhodobé. Pivovar již řadu let podporuje českobudějovický hokejový klub. Od sezony 2003/04 se Budějovický Budvar stal také jedním z partnerů Extraligy ledního hokeje a hokejové reprezentace České republiky. Pivo Budweiser Budvar je díky tomu „Oficiálním pivem extraligy“ a „Oficiálním pivem českého hokeje“. Pivo z Budějovického Budvaru si mohou fanoušci vychutnat na většině extraligových stadionů. „Jsme rádi, že fanouškům můžeme k napínavé a atraktivní hokejové podívané přímo na stadionech nabídnout i oficiální pivo českého hokeje,“ říká Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru.

Hokejové téma bude Budějovický Budvar i nadále využívat ve své reklamě. V minulosti byly velmi úspěšné hokejové multipacky (balení po 10 lahvích) a proto s nimi počítá i v této sezóně. Pro fanoušky je připravena řada dalších aktivit. Velkou pozornost bude Budějovický Budvar věnovat speciálním webovým stránkám www.budvar.tv s hokejovými soutěžemi, tapetami a pohlednicemi. Jako výhry budou pro fanoušky na budvar.tv připraveny například originální hokejové dresy a další hokejové dárky. Důležité místo v hokejových projektech budou mít i letos Budvar Arény a celostátní turnaj ve stolním hokeji Budvar Cup. Budvar Arény jsou originálně vybavené hokejové salónky nebo upravené prostory ve vybraných restauracích v celé České republice. V každé z nich mají konzumenti našeho piva možnost zahrát si stolní hokej. Dnes je jich v provozu celkem 33. Fungují např. v Českých Budějovicích, Ústí nad Labem, Praze, Plzni, ale i v řadě menších měst - Třebíči, Frenštátě pod Radhoštěm aj. V každé Budvar Aréně je umístěn stůl pro stolní hokej, podlaha pod hokejovým stolem připomíná ledovou plochu a atmosféru dokresluje i stylová hokejová výzdoba na stěnách. Budvar Arény jsou také dějištěm celostátního turnaje ve stolním hokeji Budvar Cup. „Budvar Cup pravidelně vrcholí těsně před mistrovstvím světa. Hráči v některých provozovnách Budvar Cupem doslova žijí. A po skončení turnaje si pak mohou vychutnávat následný šampionát,“ doplňuje Tomáš Chalupský. (Tisková zpráva Budějovického Budvaru)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI