Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Atrakcia Heineken Experience získala svetovú cenu

Co se píše o pivovarech a pivu


Atrakcia Heineken Experience získala svetovú cenu

[pátek, 4. prosinec 2009]

Heineken Experience, múzeum piva a jedna z najpopulárnejších turistických atrakcií Amsterdamu, získalo od Themed Entertainment Association cenu Thea Award za vynikajúci úspech v oblasti Brand Experience (zážitok spotrebiteľov so značkou). Táto nezisková asociácia zastupuje najlepších svetových tvorcov, staviteľov, dizajnérov a producentov.

Heineken Experience sa nachádza v objekte bývalého pivovaru Heineken (národnej pamiatke zapísanej aj v zozname trasy európskeho priemyselného dedičstva) v holandskom Amsterdame. Heineken v ňom prestal variť pivo v roku 1988. Miesto prešlo komplexnou rekonštrukciou a zmenilo sa na Heineken Experience, návštevnícke a konferenčné centrum, ktoré bolo po prvýkrát otvorené v roku 2001. Po rozsiahlej prestavbe a rozšírení otvorilo múzeum piva svoje brány opäť v decembri 2008 s novými atrakciami, ako je minipivovar, ochutnávací bar a multimediálne zážitky. Nové múzeum Heineken Experience sprístupňuje hodnoty značky Heineken zábavným a súčasným spôsobom. Každý rok navštívi Heineken Experience viac ako 350 000 turistov a fanúšikov Heinekenu.

Cena Thea Award je najvyšším uznaním v tejto oblasti. Atrakcia Heineken Experience ju získala vďaka kvalitným zážitkom, ktoré návštevníkom ponúka. Jednou z najzaujímavejších častí je atrakcia „Brew U“, teda simulácia procesu varenia a fľaškovania piva, v ktorej môžu návštevníci na vlastnej koži zažiť, aké je to byť fľašou piva. Heineken Experience získal významné svetové ocenenie Thea Award, pretože je viac oslavou sveta zákazníka ako samotného produktu a využíva jazyk, ktorému spotrebitelia rozumejú.

Zdroj: Infoline.sk | Autor: Heineken/See

[Heineken] 14:27 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

antiGambac

neděle, 6. prosinec 2009
23:57

Radsej keby varili poriadne pivo.


napsal(a): antiGambac [Odpovědět]

Trhac

neděle, 6. prosinec 2009
23:17

Trhac

Co by asi na slovní spojení Heineken Experience říkali Slováci? :D A my už vlastně taky:-( ....


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Adsense

17. duben 2024
00:45


posted by: Inzerce

Pavel R.

neděle, 6. prosinec 2009
23:27

Pavel R.

to Trhac: Muzeum vzniklo tím, že zavřeli svůj původní pivovar... Čemu se tedy můžou divit Slováci i Češi ? Je to skoro stejné, jako by někdo zavřel svoji mámu do domova důchodců, nechal se adoptovat od mladší baby a sourozence si dělal sám :D


napsal(a): Pavel R. [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI