Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Krušovické promo vyvrcholilo pasováním Mušketýrů na Pražském hradě

Co se píše o pivovarech a pivu


Krušovické promo vyvrcholilo pasováním Mušketýrů na Pražském hradě

[úterý, 22. září 2009]

V pátek 11. září vyvrcholila na Pražském hradě slavnostním pasováním na Mušketýry královské gardy císaře Rudolfa II. spotřebitelská soutěž značky Krušovice, která probíhala v letošním roce na území Ruské federace v 337 podnicích v Moskvě, Petrohradu i regionech. Jednalo se již o pátý ročník této soutěže na ruském trhu, kde je pivo značky Krušovice jedničkou mezi importními pivy.

Pivo značky Krušovice se v Rusku těší mimořádné oblibě, má na trhu pozici superprémiové značky a vůdčí pozici mezi ostatními importovanými pivy si drží i díky prodaným objemům. Pro krušovické pivo se jednoznačně jedná o největší exportní destinaci. I proto se v Rusku klade velký důraz na marketingovou podporu a spotřebitelské akce.

Mechanismus soutěže je poměrně jednoduchý. Každý, kdo si v daném období zakoupil ve vybraných podnicích jeden půllitr nebo dvě třetinky krušovického Mušketýra, točeného speciálně jen při této příležitosti, získal stírací los. 50% losů bylo výherních, soutěžící vyhrávali krušovické sklenice, magnety, trička nebo pozvánku na velkou párty, na níž se hrálo o hlavní ceny – výlety pro dvě osoby do České republiky,“ popisuje Martina Pastorová, marketingová manažerka pro exportní aktivity skupiny Heineken Česká republika.

Na této párty se 8. února 2009 v moskevském sešlo 550 šťastlivců, pro které stírací los znamenal vstupenku sem i do hlavní soutěže o 12 výletů. Promo jako takové i party ve stylu čtyř živlů, které pro tento večer doplnil živel pátý – pivo, měly velký úspěch a vzbudily zájem veřejnosti i médií.

Ve čtvrtek 10. září přicestovala skupina 12 vítězů se svými doprovody z Ruské federace na pět dní do Čech, aby si zde užili své výhry. Čekal je bohatý program, v němž nesměla chybět prohlídka krušovického pivovaru, Prahy a míst, kde se točí krušovické pivo. V pátek večer se vítězové sešli ke slavnostnímu pasování na Mušketýry v restauraci Vikárka na Pražském hradě. Kromě tohoto slavnostního kroku je samozřejmě čekala také císařská večeře a společnost samotného Rudolfa II. i jeho dvora, včetně radovánek, tance, šermu a kejklířských kousků. Program pokračoval i v průběhu víkendu, kromě jízdy historickou tramvají a prohlídky Pražského hradu, v něm nechybělo ani krušovické pivo. Nově pasovaní Mušketýři se do své vlasti vraceli v neděli.

Zimní Festival Mušketýr se každý rok těší většímu a většímu zájmu, což nás těší, stejně jako fakt, že se mu daří naplňovat vytyčené cíle, tj. zvýšení prodejů krušovického piva v jinak slabším povánočním období. Na příští rok již máme vymyšlené novinky a zlepšení, věříme, že budou všichni spokojeni,“ dodává Martina Pastorová.

Zdroj: Tisková zpráva Heineken Česká republika


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI