Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Mount Radegast pokořily stovky lidí

Co se píše o pivovarech a pivu


Mount Radegast pokořily stovky lidí

[úterý, 22. září 2009]

Výstup na devítimetrovou horu či seskok na laně si vyzkoušeli návštěvníci sedmého ročníku Radegast dne, který se konal v Nošovicích. Oslava piva Radegast přilákala do Nošovic přes 25 tis. lidí. Ti u hlavního pódia aplaudovali Davidu Kollerovi, Markovi Ztracenému či kapele Turbo.

Radegast den se nesl v duchu vysokohorských výstupů a pobytu v drsné přírodě. „Kromě výstupu na Mount Radegast se návštěvníci mohli proběhnout s šerpovským nosičem či vyzkoušet praženého cvrčka,“ přibližuje některé z disciplín manažer značky Radegast Pavel Kmínek.

Hlavní pódium ovládly hvězdy české hudební scény. Největší ohlas sklidili dle očekávání David Koller a kapela Turbo. Tisíce příznivců si ale vychutnaly i koncerty Marka Ztraceného a Tomáše Kluse.

Správně hořký Radegast se čepoval z 58 pivních kohoutů. Největší oblibě se těšil kvasnicový ležák Radhost, který pivovar vaří pouze pro příležitost Radegast dne. Na prohlídku míst, kde se pivo Radegast vaří, se vydaly v rámci exkurzní trasy stovky návštěvníků.

Novinkou byla ekologická aktivita související se sběrem kelímků. Za metr prázdných pivních kelímků získal „sběratel“ jedno pivo zdarma. Vytřídit se tak podařilo několik tisíc kelímků.

Zdroj: Marketingové noviny.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI