Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Piva z Krušovic míří na zahraniční trhy s novou tváří

Co se píše o pivovarech a pivu


Piva z Krušovic míří na zahraniční trhy s novou tváří

[úterý, 8. září 2009]

Kompletní změnou od tohoto týdne prochází exportní piva z Krušovic. Rebranding se dotýká všech atributů: loga, etikety, přepravek, kartonů i samotných pivních lahví. Jediné, co zůstává stále stejné, je oblíbené krušovické pivo. Ve zcela novém kabátě se exportní piva Krušovice Černé a Imperial představí nejprve na německém trhu, od ledna 2010 pak na ostatních vývozních trzích. „Kompletním rebrandigem chceme naše značky dále zviditelnit, posílit jejich pozitivní vnímání a superpremiovou pozici na exportních trzích,“ říká Martina Pastorová, Export Marketing Manager Královského pivovaru Krušovice a. s.

Stávající design, etikety, obaly, lahve a logo se pro exportní krušovická piva používaly od roku 1999, samotný export byl zahájen v roce 1996. Ke stěžejním zahraničním trhům patří právě Německo, který je pro Královský pivovar Krušovice druhým největším – tím prvním je Rusko. Na německém trhu se krušovická piva řadí k prémiovým importovaným značkám a probíhající rebranding má za cíl značku dále zviditelnit a její pozici ještě posílit. První várka krušovického piva v novém kabátě vyrazila do Německa již tento týden. Rebranding obou exportních krušovických značek podpoří i další komunikační kanály – inzerce a propagační materiály.

Změnou etiket a loga prochází také krušovické pivo, určené pro domácí trh. Již na jaře byly změněny etikety všech pivních lahví a logo, na konci léta začala výměna pivních přepravek. Kompletní rebranding všech krušovických produktů by měl být dokončen na jaře příštího roku. V porovnání s tuzemským jsou logo i etikety vývozních piv mírně odlišné, exportní design je zaměřen na podporu vnímání unikátnosti exportních krušovických piv, jejich dlouhé historie a prémiového postavení mezi pivními značkami na vnějších trzích.

Zdroj: Tisková zpráva Heineken Česká republika


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

úterý, 8. září 2009
15:03

Sekal

Když pominu Baden-W. a Bayern, tak se nedivím, že se na Německém trhu těší Krušovice oblibě, chuťově totiž dokonale zapadají do řady Warsteiner, Jever apod.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI