Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jeseník se těší na Den piva

Co se píše o pivovarech a pivu


Jeseník se těší na Den piva

[pátek, 7. srpen 2009]

Dvoudenní zábavou s příchutí piva bude žít město Jeseník. Den piva otevře v pátek v areálu firmy Astur hudební minifestival.

Páteční koncert odstartuje už v 18 hodin jesenický Not Gravit(d). O hodinu později čeká posluchače bonbónek v podání čerstvé držitelky Anděla Kláry Výtiskové, která spolu s Nerezem vzdá poctu Zuzaně Navarové. Šumperští O5&Radeček představí nový singl "Máš mě na svědomí".

Kdo má rád pivo, přijde do areálu Asturu i v sobotu, kdy tady od deseti hodin začínají pivní dny s různými soutěžemi. Návštěvníci budou moci ochutnat desítky druhů pěnivého moku, protože účast přislíbili přední české a slovenské pivovary. V sobotu nebudou chybět ani soutěže v pití piva na čas, silácká klání a koncert dalších osmi kapel.

Letošní pivní slavnosti mají příchuť nedávných povodní, které postihly dvacet ze čtyřiadvaceti obcí Jesenicka. V každém stánku dostane žíznivý zákazník ke každému pivu přirážku jedné koruny, která půjde do sbírky. Její výtěžek si převezmou rodiny z Bernartic, kde povodně napáchaly největší škody.

Zdroj: Šumperský a jesenický deník.cz | Autor: Danuše Krčová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

jitka

sobota, 7. srpen 2010
12:18

nemělo to vůbec chybu!!!super..


napsal(a): jitka [Odpovědět]

Petra

sobota, 7. srpen 2010
00:54

Toho malýho fakana nazývajícím se ,, REFLEX,, neměli vůbec pouštět na podium. Kluk, který pošle všechny jinak myslící než jeho , pokud nějaký má, mozeček, do piče a to s prominutím i před přítomnými dětmi nemá mezi normálně uvažujícími lidmi co dělat. V tomhle, dle mého názoru, organizátoři zaspali. Měli hned zareagovat, a dotyčného vyvést. Ovšem to je můj názor. Pokud si lidé nechávají dobrovolně nadávat od růžovoučkého vůlgárního puboše tíhle způsobem, nedivme se, že si dnešní mládež dovolí až moc.


napsal(a): Petra (kekysek11(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI