Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V Humpolci se prodávají kromě lístků pivní žetony

Co se píše o pivovarech a pivu


V Humpolci se prodávají kromě lístků pivní žetony

[čtvrtek, 6. srpen 2009]

Bernard Fest 2009

Vedle prodeje přes síť Ticketpro si především obyvatelé Humpolce mohou ještě dnes zakoupit vstupenku ve značkové prodejně Bernard v Humpolci. „Výhodou je, že si lze současně zakoupit žetony na pivo za 15 korun, zatímco na festivalu to již bude za 25 korun. Předprodej tedy končí ve čtvrtek, potom již bude nutné zakoupit si vstupenku u vchodu,“ poznamenává Zdeněk Mikulášek, PR manager pivovaru Bernard.

Vstupenky, které stojí na oba dva dny 350 korun, v úterní a středeční soutěži MF DNES Vysočina vyhráli tito soutěžící - Diana Musilová, Rostislav Lang, Jaroslav Novák, Zdeněk Miška, Pavel a Matěj Hendrychovi, Naďa a Lukáš Machovi a Hana Petrová. Jednodenní lístky na pátek stojí 240 korun, na sobotu 290 korun. Děti do 140 centimetrů se na akci dostanou za 30 korun, podobně jako držitelé průkazu ZTP a důchodci.

Loňská účast na tomto festivalu byla do deseti tisíc lidí za dva dny, přece jenom nás trochu zlobilo počasí. Letošní předpověď je lepší, ale nechci to zakřiknout. Nyní bylo již distribuováno okolo dvou a půl tisíce vstupenek,“ vypočítává Mikulášek.

Čtěte také zde.

Zdroj: iDNES.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI