Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Finalistky soutěže Miss zlatého moku pojedou do Německa

Co se píše o pivovarech a pivu


Finalistky soutěže Miss zlatého moku pojedou do Německa

[úterý, 4. srpen 2009]

Po červencovém krachu cestovky Tomi Tour museli pořadatelé soutěže Miss zlatého moku hledat jiné místo.

Finalistky soutěže Miss Zlatého moku vyjedou na závěrečné soustředění nikoli na Mallorku, jak se původně plánovalo, ale nakonec do luxusního hotelu do Německa. Pořadatelé soutěže museli změnit místo po červencovém krachu cestovní kanceláře Tomi Tour, která v červnu slíbila, že dívkám věnuje pobyt na Mallorce, v létě však náhle ukončila činnost.

Mallorca se později ukázala jako možné problémové místo i z jiného hlediska – minulý týden na ostrově proběhl teroristický útok na kasárna a španělská vláda na čas uzavřela letiště na tomto ostrově.

Novým místem soustředění bude hotel IFA Schöneck, ležící v rekreační oblasti poblíž malého městečka Schöneck – Vogtland nedaleko od našich hranic. Je to jen přibližně patnáct kilometrů od západočeských Kraslic.

"Po krachu Tomi Tour jsme byli nuceni zvolit náhradní program pro soustředění finalistek. Díky významné organizační pomoci žatecké cestovky Jarotour a její majitelky Jaroslavy Zábranské a také agentury RTK international jsme zvolili destinaci v sousedním Německu. V sobotu jsme dojednali poslední podrobnosti s ředitelem hotelu Thomasem Jahnem," potvrdil na dotaz Deníku Petr Šimáček, ředitel soutěže Miss Zlatého moku.

"Jde o rozsáhlý rekreační komplex v nadmořské výšce 800 m. Finalistky budou na klidném místě několik dní nacvičovat závěrečný program finálového večera s jeho režisérem, Jiřím Kopřivou ze Žatce. V areálu je k dispozici i tropický aquapark s tobogány, umělým vlnobitím a dalšími atrakcemi, což bude vhodné místo i pro natáčení a fotografování finalistek s jejich pivními značkami," dodal Petr Šimáček.

Soutěž Miss Zlatého moku je ojedinělý projekt v rámci celého světa, pořadatelé na něj mají zaregistrovanou ochrannou známku. Spojuje půvab soutěžících dívek s oblibou českého piva a různých jednotlivých pivovarů, které děvčata zastupují.

Dívky soutěží v různých disciplínách, spojených s chmelem a pivem, jeho estetickým čepováním a konzumací, tak i v tradičních úkonech včetně závěrečné promenády v plavkách. Finalistky z celé ČR se v Žatci letos představí dvakrát – poprvé během tradiční Dočesné 4. září, kdy proběhne první část , podruhé o týden později v městském divadle. Partnerem soutěže je Deník.

Zdroj: Žatecký a lounský deník.cz | Autor: Libor Želínský | Foto: Jan Vraný

Finalistky soutěže Miss zlatého moku pojedou do Německa

[Pivovary] 13:30 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI