Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Starobrno znovu apeluje na moravskou hrdost

Co se píše o pivovarech a pivu


Starobrno znovu apeluje na moravskou hrdost

[středa, 29. červenec 2009]

Značka Starobrno, která je součástí portfolia skupiny Heineken Česká republika, se těší kontinuálnímu růstu prodeje, tržeb i zisku. Snahou značky je nadále rozšiřovat region ve kterém je doma. Komunikace Starobrna založená na moravské hrdosti letos opět spouští rozsáhlou kampaň. Rádio i televize vysílají spoty Poutníci s originální písničkou Čechomoru, se kterým Starobrno již třetí rok spolupracuje. Na billboardech svírá starobrněnský půllitr frontman této skupiny Franta Černý. V hospůdkách a restauracích bude probíhat rozsáhlá spotřebitelská soutěž Starobrněnské žně a Starobrno bude jako tradičně garantem nejlepší zábavy opět na celé Moravě. Za všechny akce uveďme koncerty skupiny Čechomor se světoznámou americkou zpěvačkou Suzanne Vega, které se uskuteční v tomto týdnu v Lokti nad Ohří a ve Žďáře nad Sázavou.

Spot Poutníci, natočený v minulém roce režisérem Jurákem Šajmovičem mladším, vysílají v průběhu prázdnin televizní stanice Nova, Prima, Nova Cinema a Nova Sport. Zvláštností tohoto spotu je účast populární skupiny Čechomor nejen jako hudebního doprovodu, ale i jako aktérů samotného děje. Jako sedlák na poli se představí Franta Černý a v roli hostinského můžete poznat Karla Holase. Hlavním cílem kampaně i spotu samotného je upevnit pozici „Nejlepšího piva na celé Moravě“. Celá kampaň se vykresluje Moravou tak jak ji vidí nejen Moraváci, Moravu pro kterou je typická bodrost a pohostinnost, a navozuje příjemnou letní atmosféru.

Zvýšení objemů prodeje a podpora loajality konzumentů značky Starobrno jsou cílem soutěže, která se od začátku srpna do konce září bude konat v 1500 provozovnách v nichž se značka Starobrno čepuje. Každý kdo si v tomto období dá 2 točená Starobrna má možnost prostřednictvím stíracího losu a smsek soutěžit o nový VW California v hodnotě 1,5 milionu Kč, denně se pak hraje o Starobrno set pro domácí párty, sestávající se z 50l sudu, 5 kg masa, kelímků a dřevěného uhlí. Navíc se hraje o 80.000 dalších cen. Zajímavostí je, že například pro výhru párty sady musí soutěžící navštívit také nový web www.starobrno.cz, kde se dozví v kolik hodin soutěž pro daný den začíná. Informace o soutěži budou zveřejněny také v tisku, rádiích a na billboardech. Pavel Slavík, Trade Marketing manažer zodpovědný za tuto soutěž říká: „Věříme, že se nám ztvárněním soutěže, její náplní i zvolením cen podařilo vhodně propojit zábavu, zážitek z dobrého piva a pobídnutí zákazníka k akci.

Zdroj: Marketingové noviny | Reklama


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI