Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Tohtoročný slogan: Steiger, čisto prírodné zlato

Co se píše o pivovarech a pivu


Tohtoročný slogan: Steiger, čisto prírodné zlato

[středa, 24. červen 2009]

Po vlaňajšej úspešnej marketingovej kampaní, pokračuje v novej, menej rozsiahlej kampani od 1.júna 2008 Pivovar STEIGER, a.s., Vyhne. Kým vlani bola základom rebrandingu nová profilácia značky STEIGER , založená na príslušnosti k regiónu - legende o jašteričkách a nájdení zlata v Banskej Štiavnici, v tomto roku je motív zlata prítomný tiež, ale dôraz kampane je posunutý na motto: Steiger – čisto prírodné zlato. Verejnosť by malo osloviť 220 000 visačiek na fľaše, 2000 PVC podložiek do zariadení HORECA, cca 150 bilbordov a mobilbordov, ale aj rozhlasové spoty a niekoľko printových plôch. To všetko doplnené aj kampaňou na internete. Súčasná kampaň má rozpočet 100 tisíc eur (3 mil.Sk) a prebieha od 1.júna do 31.júla 2009. Informoval o tom manažér marketingu Emil Mihálik.

Zdôraznil, že kampaň dáva dôraz na históriu zlatonosných Štiavnických vrchov, ktorá je prítomná v čisto prírodnom produkte - pive STEIGER. Po rebrandingu loga STEIGER, pivovar vlani uviedol na trh nové etikety a celý podporný marketing s novým logom. Na etiketách zaviedol tiež označenia classic pre 10-stupňové, premium pre 11-stupňové a gold pre 12-stupňové pivá, aké sa používajú v Česku.

,,Nová profilácia, založená na legende o nájdení zlata v Banskej Štiavnici, s ktorou je pivovar historicky spojený aj tým, že ho vlastnila, nahradila predchádzajúce profilácie „Kráľovský pivovar“ a „Templárski rytieri“, ktoré nevystihovali podstatu z ktorej pivovar vychádza. Správnosť nasmerovania profilácie potvrdzuje aj veľmi kladná odozva na tohtoročné bilbordové stvárnenia profilácie značky“, konštatoval E.Mihálik.

Rozhlasový spot v tomto duchu vyzýva: ,,Zastavte sa a spoznajte kus histórie uloženej hlboko v zlatonosných Štiavnických vrchoch. Ochutnajte pivo zrodené z jedinečnej vody a prírodných surovín. Svojou chuťou pripomína bohatstvo hôr a panenskosť prírody, z ktorej pochádza. Ochutnajte pivo, ktorého klasickú receptúru ako poklad strážia generácie sládkov. Ochutnajte Steiger, zlatú legendu z čistej prírody. Steiger – čisto prírodné zlato“.

Zdroj: Tisková zpráva pivovaru Steiger Vyhne

Tohtoročný slogan: Steiger, čisto prírodné zlato

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI