Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar otevřel brány veřejnosti

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar otevřel brány veřejnosti

[pondělí, 22. červen 2009]

V sobotu se v prostorách krušovického pivovaru konal den otevřených dveří.

Přesto, že den otevřených dveří začal úderem dvanácté hodiny, vše se rozjelo až o hodinu později. Na dvou scénách, které byly připraveny, se rozjel kolotoč hudebních produkcí. V letošním roce měl den otevřených dveří název KRUŠOVICE NAŽIVO. Návštěvníci se mohli zaposlouchat do hitů Mira Žbirky, Marka Ztraceného, MIG 21 a Tata Bojs.

Během celého dne využila tisícovka návštěvníků možnosti prohlédnout si provozy pivovaru. Byly připraveny pivní soutěže, ve kterých excelovali borci z Milostína.

Podpora velkých i menších společensko–kulturních akcí má v našem pivovaru letitou tradici a vydobyla mu v minulém desetiletí v Čechách i na Moravě velkou popularitu. Ve skupině Heineken náš historický královský pivovar rok od roku očividně mládne a poznávají to určitě i návštěvníci, kteří zavítají na akce, které podporujeme dnes,“ říká marketingová manažerka značky Krušovice Hana Fenclová.

Na krušovických akcích se dnes zaručeně setkáte s kvalitní muzikou, pobavíte se při soutěžích, navštívíte místa, která vás doposud nedokázala přilákat. A dávají si na nich dostaveníčko nejen „skalní“ milovníci dobré značky piva, které dává takovým okamžikům samozřejmě charakteristický říz.

Mezi stálými návštěvníky Dne otevřených dveří se i letos objevili noví, kteří se přijeli hlavně podívat, kde a jak se vaří pivo už více než 430 let z žateckého aromatického chmele, křivoklátské vody a českých sladů. Nebo prostě jen ochutnat všechny druhy krušovických piv, od Mušketýra přes černé až po Jubilejní ležák, za více než příznivou patnáctikorunovou cenu. Kladné ohlasy sklidila chuť novinky letošního léta, nealkoholického Zlatopramenu.

Fotogalerie zde...

Zdroj: Rakovnický deník.cz | Autor: Aneta Kochová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

tomino

pondělí, 22. červen 2009
12:09

tomino

hnus! Tam by mě nedostali ani párem volů ::lol


napsal(a): tomino [Odpovědět]

Tchoř

pondělí, 22. červen 2009
11:56

"...dávají si na nich dostaveníčko nejen „skalní“ milovníci dobré značky piva, které dává takovým okamžikům samozřejmě charakteristický říz." Hahaha! Tak takové "milovníky" mohu jen politovat, stejně jako G ani K nemůže kromě "řízu" nic nabídnout - prostě přechlazené chc*nky nahuštěné oxidem uhličitým, ovšem s náležitou marketingovou podporou, kterou si ti nešťastníci zřejmě rádi zaplatí... Dobrou chuť :-)


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
10:57


posted by: Inzerce

Malakin

pondělí, 22. červen 2009
11:37

Malakin

Stánek vedle CK-tanku, tak tomu vážně říkám romantika...


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI