Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Třetí ročník rockového Budvar Festu se koná již tuto sobotu

Co se píše o pivovarech a pivu


Třetí ročník rockového Budvar Festu se koná již tuto sobotu

[úterý, 9. červen 2009]

V sobotu 13. června proběhne již 3. ročník rockového festivalu Budvar Fest. Na parkovišti TJ Sokol – České Budějovice vystoupí na devět hudebních formací, z toho dvě zahraniční. Mezi největší hvězdy budou patřit skupiny Aleš Brichta Band a Doga. Připraven je také doprovodný program, prodej piva značek Budweiser Budvar a Pardál i další občerstvení na místě. Akci pořádá Budějovický Budvar, n.p., vstup je zdarma.

Budějovický Budvar, n.p. připravil zejména pro rockové fanoušky zajímavé hudební zpestření nadcházejícího víkendu. V sobotu 13. června se od 13:00 do 23:30 uskuteční 3. ročník hudebního festivalu Budvar Fest. Letos se akce opět koná na parkovišti TJ Sokol v Českých Budějovicích u Plaveckého stadionu.

V loňském roce přišlo na Budvar fest asi 1500 diváků, v letošním roce bychom chtěli jejich počet zdvojnásobit,“ říká Petr Klein, referent promoakcí z Budějovického Budvaru. V rámci letošního ročníku Budvar Festu vystoupí celkem devět hudebních formací. Mezi nimi budou současné hvězdy české rockové scény - skupiny Aleš Brichta Band či Doga – a také zahraniční hosté ze Slovenska (Chimera) a Německa (Bionic Angel) s horor metalovou show. Pro návštěvníky je připraven doprovodný program v podobě soutěží o ceny nebo možnosti projížďky v motorovém člunu „Pardál“ na slepém rameni Malše.

Pro případ nepříznivého počasí i pro pohodlí účastníků budou na místě připraveny pivní stany s kapacitou 600 míst. Kromě prodeje čepovaného i lahvového piva (včetně nealkoholického) značek Budweiser Budvar a Pardál bude zajištěno i další občerstvení. Vstup na Budvar Fest je zdarma.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI