Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Corgoň na leto vytiahol bager

Co se píše o pivovarech a pivu


Corgoň na leto vytiahol bager

[úterý, 2. červen 2009]

Pivovar Corgoň pokračuje v letnej kampani vo veľkom. Včera mal premiéru nový televízny spot, v ktorom hlavnú úlohu hrá bager.

Traja kamaráti čakajú na opustenej ceste, spoločnosť im robí Corgoň v dvojlitrovej fľaši. Zo zákruty sa zrazu vynorí bager, ktorý šoféruje ich kamarát. Spoločne idú k jazeru a naberú do lyžice bagra vodu. Nakoniec stroj zaparkujú na kopci, skočia do lyžice ako do bazéna a sledujú futbalový zápas na neďalekom ihrisku. „Zaži niečo veľké,“ ozve sa mužský hlas, keď mladíci popíjajú pivo Corgoň.



Kampaň Štrnganie rozbehol pivovar pred mesiacom. Redizajn svojej etikety komunikoval v televíznom spote so štrngajúcimi pohármi piva. Koncept pripravila reklamná agentúra Mayer/McCann Erickson, ktorá so značkou Corgoň spolupracuje už viac ako 10 rokov. V minuloročnej kampani vystupovali traja priatelia, ktorí si v bare pri pohári piva vyberali nového spolubývajúceho.



V televíziách momentálne bežia kampane niekoľkých slovenských pivovarov. Zlatý bažant sa v apríli začal vyhlasovať za „svetové slovenské pivo“ a na propagáciu piva použil veci s geografickými názvami. Kampaň sa pred dvoma týždňami rozšírila o druhý spot. Pivo Šariš zas zdôrazňuje svoj východniarsky pôvod sloganom „Srdcom Východniar.“



Zdroj: Mediálne Etrend.sk | Autor: Dáša Stanková

[Heineken] 13:54 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

úterý, 2. červen 2009
21:45

Co to je za kravinu? Pokud vím, nitranský pivovar Corgoň nevaří od roku 2004 a pivo tohoto názvu nám dneska Heineken nabízí z chemičky v Hurbanově (pokud zrovna ze stejných trubek neteče Arány fácán, Starobrno, Martiner, Gemer, Amstel, Kelt nebo do PETláhví Zlatopramen...). :-(


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI