Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budějovický Budvar se zapojí do podpory české gastronomie a cestovního ruchu

Co se píše o pivovarech a pivu


Budějovický Budvar se zapojí do podpory české gastronomie a cestovního ruchu

[sobota, 12. srpen 2006]

Pivovar Budějovický Budvar, n.p. se stal generálním partnerem nejvýznamnějšího tuzemského sdružení v oblasti cestovního ruchu a gastronomie – Národní federace hotelů a restaurací České republiky (NFHR ČR). Smlouva o partnerství byla uzavřena na jeden rok s možností jejího dalšího prodloužení.

Václav Stárek, generální sekretář NFHR k podpisu smlouvy říká: „Národní hotelová federace jako reprezentant českého hotelnictví a gastronomie hledala silného partnera, který by reprezentoval typicky český produkt a zároveň měl za sebou tradici pohostinství a gastronomie naší země. Jsme přesvědčeni, že Budějovický Budvar má světově uznávané renomé právě jako český produkt s bohatou tradicí. Věříme, že naše spolupráce bude prospěšná nejen pro vzájemnou podporu, ale také významně přispěje k vzdělávání a výchově kvalifikovaných odborníků, kterých je v gastronomii a hotelnictví trvale nedostatek.“

Rozsah spolupráce je široký. Obě instituce budou spolupracovat na domácích i zahraničních veletrzích gastronomie a cestovního ruchu. Díky svým rozsáhlým zkušenostem z oblasti ošetřování a servírování piva se chce pivovar také významně podílet na dalším zvyšování kultury podávání tohoto zlatavého moku. Ležák Budweiser Budvar se současně stane oficiálním pivem na všech akcích pořádaných NFHR ČR.

„Požitek z originální chuti našeho piva je vždy umocněn úrovní prostředí, ve kterém se pivo podává. Národní federace hotelů a restaurací svou činností usiluje o neustálé zlepšování úrovně gastronomických a ubytovacích služeb v České republice. To je dlouhodobě i naším cílem. Spolupráce bude přínosem pro obě strany, protože si navzájem máme co nabídnout,“ uvedl k podpisu smlouvy Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru.

Budějovický Budvar má v oboru gastronomie dlouhodobé zkušenosti. Je mimo jiné vlastníkem a provozovatelem hotelu Malý Pivovar v Českých Budějovicích. Nejdůležitějším gastronomickým projektem Budějovického Budvaru je rozvoj sítě značkových restaurací „Budvarka“. V současné době jsou v provozu „Budvarky“ již v pěti českých městech a několik dalších se připravuje. (Tisková zpráva Budějovického Budvaru)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI