Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radniční dny s malými pivovary

Co se píše o pivovarech a pivu


Radniční dny s malými pivovary

[středa, 20. květen 2009]

První červnový víkend se Radnická ulice promění v oázu radosti a pohody. Každoroční účastníci vědí, že v těchto dnech, a to konkrétně v pátek 5. a v sobotu 6. června 2009, proběhne již tradiční prezentace produkce malých pivovarů.

Letos můžete ochutnat rozmanité druhy piva a speciality značky Černá Hora, Pegas Brno či Chodovar, další pak přivezou pivovary z Poličky, Vyškova, Náchodu a jiných měst. Tradiční soutěž O zlatou korunku letos bohužel neproběhne, a to z důvodu malého počtu dodaných pivních vzorků.

Po oba dva dny bude probíhat v prostorách již zmíněné Radnické ulice a na nádvoří Staré radnice jarmark s možností občerstvení. Bohatý program zajistí koncerty hudebních skupin, a to vždy od 14.00 hodin. Můžete se těšit na široký repertoár country, folku, trampských písní nebo pop-rocku v podání zajímavých interpretů. Pro příklad uveďme skupinu Poutníci, která skvěle doplní atmosféru teplého letního podvečera.

Zdroj: BKC.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Jura.z.Brna

úterý, 26. květen 2009
16:12

Jura.z.Brna

Těším se a jsem zvědav. Loni bylo leckteré pivo teplé a lidí, že se nedalo procpat. A Vyškováci, když už tu budou, by si mohli konečně vyhlídnout nějakou hospodu, kam začnou vozit pivo...


malcius

úterý, 26. květen 2009
15:40

Takže "mockát díky", že tu původně byla informace, podle které to mělo být 29.5.09-30.5.09. Brácha si kvůli tomu vzal dovolenou, já si navrh zkoušky, aby to vyšlo a teďka tohle - všechno k prdu! Alespoň děkuju BKC.cz (tentokráte bez ironie) za ušetřenou cestu!


napsal(a): malcius (maltom(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Adsense

26. duben 2024
16:24


posted by: Inzerce

Chody

úterý, 26. květen 2009
15:53

Chody

to malcius:
To se omlouvám, ale bohužel i to se někdy stává a musíte zdejší kalndárium brát jako neoficiální...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Malakin

úterý, 26. květen 2009
16:47

Malakin

to malcius: Nesmíš věřit všemu, co se kde napíše. Jsme lidi omylní, resp. můžeme čerpat ze špatných zdrojů. Příště si tedy termín konání jakékoliv akce raději předem ověř a pokud náhodou zjistíš nějakou nesrovnalost, můžeš na to upozornit i ostatní.


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI