Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Šariš je srdcom Východniar

Co se píše o pivovarech a pivu


Šariš je srdcom Východniar

[čtvrtek, 14. květen 2009]

Ďalší slovenský pivovar spustil jarnú reklamnú kampaň. Pozrite si ju.

Pivo Šariš opäť zdôrazňuje svoj východniarsky pôvod. Včera sa v televízii objavil televízny spot s novým sloganom „Srdcom Východniar.“

V reklame mladý muž príde do krčmy a nechá si načapovať pivo Šariš. Keď sa ho snaží vypiť, pivo stuhne a nedá sa vyliať z pohára. Priatelia mu poradia, aby si ho priložil k srdcu, pretože Šariš sa pije len „hrdo a od srdca“. Keď mladík dokáže, že je „srdcom Východniar“, môže sa konečne napiť.

Spot „Srdcom Východniar“ pre Šariš

Pivovar kampaňou nadväzuje na minuloročnú kampaň s headlineom Tak chutí východ od MUW Saatchi & Saatchi. V spote prišiel mladý východniar domov na vidiek stráviť víkend s rodinou. Posedenie malo spríjemniť pivo Šariš, to však rodinní príslušníci nemali čím otvoriť. Nakoniec si poradia - použijú zárubňu dverí. Pri silnom akcente kampane na východ sa agentúra neobávala, že sa značka odcudzí západniarom. „Východniari nežijú len na východe, ale aj na západe. Často cestujú za prácou a preto im táto kampaň môže pripomenúť domov a ich pôvod, na ktorí sú hrdí,“ povedala vtedy brand manažérka značky Denisa Pernicová.

Šariš je za posledný mesiac už tretím slovenským pivom, ktoré prišlo s novou kampaňou. Na začiatku apríla Zlatý bažant predstavil nový slogan „Svetové slovenské pivo“ v kampani od Istropolitana Ogilvy, v ktorej podobne ako Šariš zdôrazňuje svoj pôvod. Pred dvoma týždňami začalo pivo Corgoň komunikovať redizajn svojej etikety v televíznom spote „Štrnganie“ od Mayer/McCann Erickson.

Zdroj: Medialne Etrend.sk | Autor: Dáša Stanková


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI